Sanitairkit

Connect Products

 1. Siliconenkit Al vanaf € 2,28 Seal-it® 215 SILICON-NF Connect Products Sanitairkit Protil.nl

  Seal-it® 215 SILICON-NF 310ml

  Siliconenkit Bouw-Sanitair Speciaal geschikt als schimmelwerende voegkit tussen elementen in sanitaire ruimten, koel- en vriesmeubelen.
  Afname per doos ( 24 kr ) 

  Per stuk
  Excl. BTW: € 3,83 Incl. BTW: € 4,63 Staffelprijzen vanaf € 3,02 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 24x310ml
 2. Sanitairkit Natuursteenkit Siliconenkit Seal-it® 250 SILICON-ALL | Protil.nl

  Seal-it® 250 SILICON-ALL 310ml

  Professionele Siliconenkit Sanitair,
  Natuursteen,
  Glas,Bouw,Gevel,Zwembad,
  Houdbaarheid 18 maanden ✔
  Gecertificeerd: CE & VOC Emissie A+
  Eurofins LEED & EC1 PLUS Emissiearm 
  ISEGA FOOD Approval. Schimmelwerend.

  Per stuk
  Excl. BTW: € 4,02 Incl. BTW: € 4,86 Staffelprijzen vanaf € 3,28 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 310ml
 3. Sanitairkit Natuursteenkit Siliconenkit Seal-it® 250 SILICON-ALL | Protil.nl

  Seal-it® 250 SILICON-ALL 400ml

  Professionele Siliconenkit Sanitair,
  Natuursteen,
  Glas,Bouw,Gevel,Zwembad,
  Houdbaarheid 18 maanden ✔
  Gecertificeerd: CE & VOC Emissie A+
  Eurofins LEED & EC1 PLUS Emissiearm 
  ISEGA FOOD Approval. Schimmelwerend.

  Per stuk
  Excl. BTW: € 4,45 Incl. BTW: € 5,38 Staffelprijzen vanaf € 3,69 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 400ml
 4. Siliconenkit Seal-it® 215 Silicon-NF 600ml Connect products Sanitairkit Protil.nl

  Seal-it® 215 SILICON-NF 600ml

  Siliconenkit Bouw-Sanitair Speciaal geschikt als schimmelwerende voegkit tussen elementen in sanitaire ruimten en natte cellen, zoals was- en douchebakken / wanden, baden, tegels, panelen, toileten, werkbladen, stoomcabines, koel- en vriesmeubelen

  Per stuk
  Excl. BTW: € 6,73 Incl. BTW: € 8,14 Staffelprijzen vanaf € 5,58 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml
 5. kit kokers kratje | Protil.nl

  Seal-it® Koker kratje 12 kr.

  Professioneel koker kratje ( 12 kr. )

  Per stuk
  Excl. BTW: € 12,88 Incl. BTW: € 15,58 Staffelprijzen vanaf € 12,14 (excl. btw)


Sanitairkit is speciaal ontwikkeld voor waterdichte en schimmelwerende voegafdichting. Het wordt niet alleen gebruikt om de badkamer te kitten, maar ook om voegen in gemeenschappelijke douches, toiletruimtes, koel- en vriescellen, slachthuizen, spoelruimtes, washokken, keukens en vitrines te dichten. Bekijk hier ons aanbod kwalitatieve sanitairkit. Onze meest populaire sanitairkit is de Seal-It 250 Silicon-All. Dit is de nieuwe generatie NO MEKO oxim silicone. Geschikt voor universele bouw, gevel, glas, sanitair, zwembad en natuursteen silicone.

Kwalitatieve sanitairkit

Bij Protil vindt u alleen de beste merken sanitairkit. Zo kunt u met het beste materiaal uw badkamer kitten. Een kwalitatief goede sanitairkit is waterbestendig, schimmelwerend en blijft elastisch. Wij verkopen een aantal verschillende producten van Connect Products. Dit merk is uiterst geschikt voor professionals, want met deze producten heeft u gegarandeerd een prima, duurzame afdichting die jaren mee zal gaan. Hoewel sanitairkit en siliconenkit beide gebruikt kunnen worden voor het afdichten van voegen in uw badkamer, raden wij u aan om te werk te gaan met sanitairkit. Sanitairkit is namelijk zeer elastisch en ideaal te gebruiken voor vochtige ruimtes, dus ideaal voor het badkamer kitten.

Badkamer kitten met sanitairkit

De sanitairkit producten uit ons assortiment zijn geschikt om elke badkamer te kitten. Hiermee zorgt u niet alleen voor een schone, waterdichte, schimmelvrije voeg, maar ook dat scherpe randen van tegels afgedekt zijn. Onze badkamer kitten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo past de sanitairkit dus altijd goed bij uw badkamertegels. Het is ook mogelijk om sanitairkit op kleur te bestellen voor uw project. Met een levertijd van 1 week kunnen wij siliconenkit in RAL of NCS kleur laten produceren. Wanneer uw gewenste kleur er nog niet bijstaat, kunt u contact opnemen. Dan regelen wij deze zo snel mogelijk, zodat u zorgeloos uw badkamer kunt kitten.

Sanitairkit bestellen bij Protil

Wanneer u uw sanitairkit bij Protil bestelt, brengt dat vele voordelen met zich mee. U kunt zorgeloos uw badkamer kitten en wij zijn namelijk niet alleen leverancier, maar we streven ernaar om een betrouwbare projectpartner te zijn. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Voor grootverbruikers is het extra aantrekkelijk om bij Protil te bestellen vanwege de staffelkortingen. Hoe hoger het aantal stuks dat u van hetzelfde product bestelt, hoe lager de prijs per stuk. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Mits het desbetreffende product op voorraad is. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.7, gebaseerd op 96 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen