Brandwerende kit

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Brandwerende kit Connect Products Seal-it® 220 SILICON-FR Protil.nl

  Seal-it® 220 SILICON-FR 600ml

  Professionele brandwerende afdichtingskit .
  Gecertificeert ,hoogwaardige en neutraal uithardende afdichtingskit, 

  Excl. BTW: € 9,70 Incl. BTW: € 11,74 Staffelprijzen vanaf € 8,95 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml

Lijst  Foto-tabel 


Op deze pagina kunt u verschillende brandwerende kit vinden van Connect Products (Seal-it). Deze brandwerende kitten zijn voor veel toepassingen bruikbaar en perfect voor brandwerende afdichtingen. De brandwerende, ook brandvertragende kit genoemd, is een veilige keuze en kan gebruikt worden voor verschillende (aansluit)voegen, rondom kozijnen, doorvoeren van pijpen, daken en kabels. Brandwerende siliconenkit is er om de verspreiding van brand te kunnen voorkopen of vertragen.

Brandwerende kit

Onze brandwerende kitten zijn speciaal voor het brandwerend afdichten van aansluit-dilatatievoegen in gevel-, muur-, wand-, vloer-, plafond- en dakconstructies, die de verspreiding van vuur, rook en giftige dampen duurzaam moet tegen gaan. Dit wordt vaak rondom kozijnen, vloeren, scheidingswanden en deuren gebruikt. Ook hebben wij brandwerende kit die geschikt is voor het afdichten van motor- en machineonderdelen, afvoerkanalen, pompen, thermostaten, kookplaten en ovendelen zoals de ovenruit, welke allemaal met hoge temperatuur belast worden.  

Brandwerende afdichtingen

Als u een expert zoekt op het gebied van brandwerende afdichtingen dan bent u bij  ons aan het juiste adres. Vanzelfsprekend werken we met gecertificeerde brandwerende kit. Om een gebouw voldoende brandwerend te maken, is het van belang dat ook de voegen van bijvoorbeeld brandwerende scheidingswanden met brandwerende siliconenkit te behandelen, zodat u veilige brandwerende afgedichte kitvoegen heeft. Bij veel bouwprojecten worden brandeisen gesteld. Bij deze eisen wort vastgesteld dat er gewerkt met worden met brandvertragende en hittebestendige kit.

Brandwerende siliconenkit

De brandwerende siliconenkit bevat geen grafiet, daardoor schuimt de kit minder op en heeft een endotherme werking die ervoor zorgt dat de warmte wordt opgenomen. De brandwerende siliconenkit zorgt ervoor dat het vuur en de rook zich niet kan verspreiden bij een brand. Een brand zoekt namelijk als de zwakste plekken op en kan door kleine kieren, gaten of scheuren doorslaan naar andere compartimenten. Brandwerende kit zorgt ervoor dat deze holle ruimtes gevuld worden en werkt brandvertragend bij blootstelling aan hitte of vuur. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen