Bent u nog geen zakelijke klant bij ons ?

Met een zakelijk account in onze webshop kunt u makkelijk uw bestelgeschiedenis en facturen terug zien in uw account pagina. Klik hier om een zakelijk webshop account aan te maken. 

Afhalen in ons magazijn ?
Wij zijn geopend van Ma. t/m Vr. 9:00 - 17:00   

Watermanstraat  29 - 5015 TG - Tilburg

De groothandel in professionele afdichtingsmaterialen

Met onze vestiging in Tilburg, zijn wij de grootste groothandel en dealer van het merk Connect Products / Seal-It. Met een ruim assortiment sanitairkit, beglazingskit, lijmkit, montagekit, hightack, acrylaatkit, siliconenkit, PUR -schuimen en verwerkingsmateriaal, hebben wij altijd het juiste product voor uw klus.

Onze klanten kunnen gemakkelijk en direct afhalen in ons magazijn. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling via mail/webshop te plaatsen en te laten bezorgen.

Door onze grote eigen voorraad kunnen wij snel en tegen scherpe tarieven uw benodigde kitten, lijmen, PUR-schuimen en andere toebehoren leveren.

Profiteer van onze grote eigen voorraad

Wij kunnen nagenoeg alle producten snel leveren doordat wij het gehele assortiment in onze eigen voorraad hebben. Mocht uw bestelling toch onze eigen voorraad overstijgen, dan kunnen wij u ook rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, zodat u ten alle tijde zo snel mogelijk uw bestelling geleverd krijgt. 

Wilt u projectmatig inkopen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via verkoop@protil.nl.

Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring

Heeft u een project en weet u niet goed wat het juiste product hiervoor is? Of heeft u vragen over de verwerking van onze afdichtingsmaterialen? Vraag dan gerust om onze mening of kennis.

Door onze overgang van professioneel kitbedrijf naar groothandel in afdichtingsmaterialen, hebben wij veel productkennis in huis. Niet alleen over de technische eigenschappen, maar ook veel praktische kennis.

Bel of mail ons voor gratis advies of kom langs op onze locatie en krijg advies onder het genot van een kop koffie. Wij zullen u altijd zo goed en snel mogelijk proberen te helpen, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Eigen transport mogelijk

Voor bedrijven in de regio Tilburg, kunnen wij in overleg de bestelling zelf snel en flexibel bezorgen met onze eigen bedrijfswagens.
Hierdoor kunnen we met spoed of op de locatie van uw project leveren, waar dit met DHL niet mogelijk is, zoals een bouwplaats.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.