Siliconenkit

Meer voordeel voor onze zakelijke klanten

Met een zakelijk account profiteert u van onze zakelijke tarieven. Zie meer informatie.


Alle soorten siliconenkit

Wij verkopen siliconen kitten van Connect Products. Uiterst geschikt voor professionals. Gegarandeerd een duurzame afdichting die jaren mee gaat.

Siliconenkit is een veelzijdig en onmisbaar product in de bouw en doe-het-zelf projecten. Het biedt een waterdichte en flexibele afdichting, ideaal voor vochtige omgevingen zoals badkamers, keukens, en externe toepassingen. Met opties voor specifieke behoeften zoals zuurvrije samenstelling voor natuursteen of schimmelbestendigheid voor sanitaire ruimtes, bieden we een breed scala aan kleuren en types. Het gebruik van siliconenkit vereist een nauwkeurige toepassing voor een optimale hechting en afwerking. Voor het verwijderen van oude kitlagen adviseren wij specifieke technieken en gereedschappen om de ondergrond niet te beschadigen. Onze kits zijn ontworpen voor zowel professionals als doe-het-zelvers, met duidelijke instructies voor elk project.

Ontdek de veelzijdigheid van Siliconenkit op Protil.nl

Wanneer gebruik je siliconenkit?

Siliconenkit is onmisbaar voor talloze projecten, variërend van badkamers en keukens tot natuursteen en beglazing. Ideaal voor waterdichte afdichtingen, het is een betrouwbare keuze voor zowel professionele als doe-het-zelf projecten. Daarnaast hebben wij hittebestendige & brandwerende siliconenkit. Wil je voor jou project een siliconenkit die een specifieke kleur heeft? Kijk dan naar onze kit op kleur en bestel een RAL, NCS of SIKKENS kleur. 

Gebruiksaanwijzing

Voor een effectieve toepassing, bieden we gedetailleerde instructies voor oppervlaktevoorbereiding en aanbrengmethodes. Volg onze stapsgewijze handleiding voor een naadloze en duurzame afwerking.

Verwijderingstips

Het verwijderen van oude siliconenkit kan uitdagend zijn. Onze gids biedt praktische tips en aanbevolen gereedschappen om dit veilig en efficiënt te doen.

De Juiste Siliconenkit Kiezen

Navigeer door ons uitgebreide assortiment en kies de perfecte kit voor uw project. Van zuurvrije opties voor natuursteen tot schimmelbestendige varianten voor vochtige ruimtes, wij hebben het allemaal.
Op onze categoriepagina vind je aan de linkerkant alle filters om zo bij het juiste product uit te komen.