Toebehoren

Connect Products

            

        

        

    

 


Er zijn een aantal hulpmiddelen die het kitten u kunnen vergemakkelijken en u sneller uw werk kunnen laten doen. De verwerkingsproducten zoals afwerkhoutjes, spuitmonden, primers en handkitpistolen kunnen online besteld worden.

Verwerkingsmateriaal

Als u nauwkeurig te werk wilt gaan, is het aan te raden om gebruik te maken van verwerkingsmaterialen. Zo kan het gebruik maken van lege kokers inclusief tuit/zuigers het verwerken van de 2 componenten epoxy een stuk vergemakkelijken. Zo kan het afwerken van uw siliconen kitvoegen wat lastig zijn, voornamelijk op moeilijk bereikbare plekken, maar hierbij kan een afwerkhoutje uitkomst bieden.

Hulpmiddelen kitten

Ons assortiment bevat verschillende hulpmiddelen voor bij het kitten. Zo hebben we verwerkingsmaterialen die kunnen helpen bij het afwerken van de voegen. Zoals onze voegenset, dit is een handig hulpmiddel bij het kitten want zo kunt u kit voegen makkelijk afstrijken. Het strak afkitten van naden, overgangen en kieren vraagt de nodige vaardigheden. Onze hulpmiddelen en verwerkingsmaterialen kunnen hierbij helpen. Zo kan onze afmesrubber hierbij ook goed helpen, dit is het ultieme stuk gereedschap om voegen strak te maken. Ook erg geschikt als hulpmiddel bij het structureel afkitten van glasdaken en gevels.

Handkitpistolen

Bij het gebruik van onze kitten of lijmkitten is het handig om gebruik te maken van een van onze verwerkingsmaterialen en kit toebehoren. Een handkitpistool is bijna onmisbaar bij het verwerken van kit en het langdurig gebruik en om grotere klussen vakkundig te kunnen kitten. Daarom bieden wij verschillende soort handkitpistolen aan. Ook hebben onze handkitpistolen een lange levensduur. Maar ook voor andere verwerkingsmaterialen zoals verwijderingsmiddel of extra spuitmonden kunt u bij ons terecht. Hoe stugger een kit is, hoe moeilijker het is om deze te verspuiten vanuit een handkitpistool. Daarom is het belangrijk om de juiste handkitpistool te kiezen voor de te verwerken kit. Twijfelt u hier over? Neem dan contact met ons, zodat wij u van de juiste informatie en advies kunnen voorzien.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 111 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen