Bent u op zoek naar stevige montagekit om uw (bouw)materialen stevig vast te maken? Voor gebruik op praktisch iedere ondergrond kunt u bij Protil de meest krachtige montagekit voor een kleine prijs in huis halen. Wij zorgen ervoor dat uw project optimaal gemonteerd kan worden.

Krachtige verbinding

Montagekit heeft één cruciale taak om uw project te laten slagen: het moet een krachtige verbinding leggen tussen het materiaal en de ondergrond. Met de montagekit van Protil bent u verzekerd van een extreem hoge aanvangskleefkracht van minimaal 400 kg/m2. Deze verbinding ontstaat direct en is gebruiksvriendelijk voor iedere klusser.

Voor binnen en buiten

Het voordeel van montagekit is dat het werkelijk overal te gebruiken is. Zowel binnen als buiten kunt u dit product probleemloos inzetten om uw materiaal goed vast te zetten. Het werkt op praktisch ondergrond, zelfs op vochtige oppervlakken. U kunt hiermee bouwmaterialen als hout, steen, metaal, beton en vele kunststoffen vastmaken. Zo kunt u plinten, drempels, keramische tegels, gisplaten, panelen en nog veel meer moeiteloos vastzetten.

Duurzame verbinding

Wanneer u aan de slag gaat met montagekit bent u verzekerd van een duurzame verbinding die bovendien past bij diverse projecten. U kunt de verbinding namelijk perfect overschilderen met synthetische- en dispersieverfsystemen om het af te werken. De duurzaamheid van onze montagekit zit vooral in de optimale bestending tegen allerlei factoren. Zo krijgt u bij Protil montagekit die bestendig is tegen UV, weer, water en vocht. Bovendien vlekt het niet en absorbeert het akoestische en mechanische trillingen.

Montagekit bestellen?

Wilt u de beste montagekit voor uw project om alles stevig en duurzaam af te werken? Dan hebben we bij Protil diverse topproducten tegen een scherpe prijs om direct aan de slag te kunnen. Heeft u nog vragen over het product of het juiste gebruik ervan dan kunt u altijd contact met ons opnemen.