Dicht beglazing duurzaam met Protil beglazingskit!

Wilt u uw glaswerk en beglazingsconstructies op een hoogwaardige manier afdichten? Dan zijn de beglazingskits van Protil het perfecte product voor uw project. Onze beglazingskits zijn speciaal ontwikkeld en voldoen aan alle geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen. U kunt rekenen op de beglazingskits van Protil!
Lees verder

Connect Products gaat voor de beste kwaliteit!

Protil is een trotse partner van Connect Products. Zij zijn onze officiële dealer in professionele afdichtingsmaterialen van goede kwaliteit. Connect Products is gespecialiseerd in de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van kitten, lijmen en PU-schuimen. Ook leveren ze ons de beste tijdelijke afdekmaterialen. Hun motto is niet voor niets ‘We’ve got it sealed’!
Lees verder

Handige afplaktape voor al uw projecten!

Wilt u snel gleuven, barsten of butsen kunnen afplakken bij uw bouwproject? Voor deze projecten heeft Protil niet alleen een breed assortiment aan lijm en kit, maar ook afplaktape. Deze tape komt op ieder moment van pas bij al uw werkzaamheden.
Lees verder

Verwerking van kitvoegen met hoge temperaturen

Temperatuur kan op verschillende manieren invloed hebben op kitvoegen en de verwerking hiervan in projecten. Om goed om te kunnen gaan met de verwerking van kitvoegen bij hoge temperaturen is het belangrijk om te weten wat deze omstandigheden doen met de kit.
Lees verder

Kit verwijderen

Heeft uw bouwproject last van verouderde kit om is het voor een deel losgelaten? Dan is het belangrijk om de kit volledig te verwijderen en nieuwe aan te brengen voordat er echte problemen ontstaan. We helpen u graag met het zorgvuldig verwijderen van de kit om erger te voorkomen.
Lees verder

Snel en gemakkelijk werken met een kitpistool

Staat er een project op de planning waarbij u voegen en gaten moet kitten om alles netjes af te werken? Dan is een kitpistool een gemak dat u niet kunt missen. Met behulp van dit eenvoudig te bedienen gereedschap wordt alle kit gelijkmatig verdeeld en wordt alles netjes afgewerkt. Protil levert u graag een gebruiksvriendelijk kitpistool voor al uw kitwerk!
Lees verder