Tape

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Maskeer Tape Masking Tape Deltec Maskeertape.Protil.nl

  Masking Tape p/st

  MASKING-TAPE is een professioneel schilderstape voor het afplakken en beschermen van diverse materialen en welke hecht op vele ondergronden.

  Excl. BTW: € 1,51 Incl. BTW: € 1,83 Staffelprijzen vanaf € 1,00 (excl. btw)
 2. Ducktape DELTEC Bestellen ? | Protil,nl

  Duct Tape 50mtr Rol p/st

  Seal-it® 562 DUCT-TAPE is een sterke, multifunctionele, zelfklevende en waterdichte tape welke hecht op vele ondergronden.

  Excl. BTW: € 3,46 Incl. BTW: € 4,19 Staffelprijzen vanaf € 2,95 (excl. btw)
 3. Brugvoeg Tape / Gaas band

  Brugvoegen Tape P/st

   BRUGVOEGTAPE, is een ultra-sterk kunststof bewapeningstape, specifiek ontwikkeld voor het duurzaam versterken van brugvoegen, over betondelen.

  Excl. BTW: € 7,41 Incl. BTW: € 8,97 Staffelprijzen vanaf € 6,20 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking Rol
 4. Paneltape kopen ? Seal-it® 560 | Protil.nl

  Seal-it® 560 Paneltape 3/12mm 25mtr Rol. p/st

  Paneltape Dubbelzijdig Zelfklevend. Als afstandstape voor houten regelwerk, waarop panelen worden verlijmd, om zodoende een gelijkmatige en juiste lijmdikte te verkrijgen en extra aanvangskleefkracht te genereren.

  Excl. BTW: € 9,81 Incl. BTW: € 11,87 Staffelprijzen vanaf € 6,85 (excl. btw)
 5. Seal-it® 568 Dubbelzijdig spiegel / Glasroede tape p/st

  Seal-it® 568 Dubbelzijdig spiegel / Glasroede tape p/st

  Dubbelzijdig kleefband.
  Speciaal toepasbaar voor het fabriceren / produceren van kruisroederamen.
  Uitstekend geschikt voor het aanbrengen op zowel vlakke als oneffen oppervlaktes.
  Tevens geschikt als montagekleefband om vele materialen / voorwerpen mee te fixeren.

  Excl. BTW: € 15,71 Incl. BTW: € 19,01 Staffelprijzen vanaf € 12,85 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking Tape30mtr

Lijst  Foto-tabel 


Tape kopen? Tape is in te zetten voor verschillende soorten klussen en is een goede manier voor toepassingen op de bouw waarbij panelen moeten worden verlijmd met de juiste lijmdikte, of waar onderdelen moeten worden gemaskeerd, gebundeld, afgedicht of waterdicht verpakt moeten worden. Ons assortiment bevat verschillende deltec tapes en maskeertape. Zo hebben we voor iedere klus de juiste tape.

Tape kopen

Uw vakmanschap en de juiste materialen leiden tot een tevreden klant. Daarom bieden wij hoogwaardige kwaliteitstapes aan. Onze tapes zijn zowel geschikt voor het plakken als het afplakken van onderdelen. Tape kopen kunt u bij ons gemakkelijk online doen en bij een grote afnamen kunt u gebruik maken van onze staffelkortingen. Zo kunt u bij ons dubbelzijdige tape kopen. Onze paneltape dubbelzijdig klevend is uitermate geschikt als afstandstape voor houten regelwerk, waarop panelen worden verlijmd. Door op deze manier te werken krijg u een gelijkmatige en juiste lijmdikte, waarop u ook nog eens extra aanvangskleefkracht genereert.

Deltec tape

Ook zijn wij leverancier van Deltec tape. Ons assortiment Deltec tape bestaat uit Deltec maskeertape 60°C en Deltec duct tape. Deltec tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing. Deltec tape is van constante hoge kwaliteit en sluit aan op de wensen van een professional. Zo is de Deltec duct tape universele duct tape met een natuurrubbere lijmlaag. De deltec duct is geschikt voor industirele toepassingen en op de bouw zoals maskeren, bundelen, afdichten en waterdich verpakken. Alle Deltec tapes zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Maskeertape

De Deltec Maskeertape uit ons assortiment is een zeer sterke, water afstotende en extra stevige maskeertape. Deze maskeertape is bestand tot 60 graden Celsius. Het papier is versterk met speciaal vezel en hierdoor behoudt de maskeertape zijn stevigheid, ook als hij nat wordt. Daarnaast is de Deltec maskeertape gemakkelijk te verwijderen, want hij scheurt niet en laat geen lijmresten achter. De maskeertape hecht zich ook op ruwe ondergronden.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen