Purpistool

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

  1. Pur-Pistool | Connect Products | Protil.nl

    Seal-it® 580 Purpistolen

    purpistool voor het verwerken van Steenlijm, purschuim en andere PU-schuim producten. Past op ieder blik met schroefdraad

    Excl. BTW: € 16,50 Incl. BTW: € 19,97

Lijst  Foto-tabel 


Purpistool nodig? Dagelijks wordt er in Nederland voor diverse doeleinden purschuim gebruikt. Bijvoorbeeld om het huis goed te kunnen isoleren. Purschuim is vaak een belangrijk onderdeel van de bouwklus of de verbouwing en is makkelijk verwerkbaar. En om helemaal gemakkelijk purschuim aan te brengen, kan worden gewerkt met een purpistool. Zo kan knoeien worden voorkomen en kan het hoeveelheid purschuim goed en eenvoudig worden gedoseerd. Als het purpistool goed wordt afgesloten, kan de pur in het pistool worden bewaard.

Purpistool

Bij Protil B.V. vindt u het purpistool Seal-it PFT. Dit is het perfecte purpistool die geschikt is voor het verwerken van zowel Steenlijm, als purschuim en andere PU-schuim producten. Dit purpistool is geschikt voor ieder blik met schroefdraad. Met dit professioneel purpistool maakt het aanbrengen van pur eenvoudig, efficiënt en zorgt voor het snel verwerken van het pistoolschuim. De voordelen van het gebruik van een purpistool zijn dat u de exactie dosering van het schuim kunt bepalen, zodat er geen pur wordt verspild. Daarnaast is het purschuim direct klaar voor gebruik en het is met een hand te gebruiken. Daarnaast blijft het pur, aangezien het purpistool de purbus goed afsluit, bewaard.  

Purpistool bestellen bij Protil B.V.

Het brengt meerdere voordelen met zich mee als u uw producten besteld bij Protil. Wij mogen ons officieel dealer van Connect Product (Seal-It) noemen. U kunt bij ons uw purpistool online bestellen en daarnaast ook meteen een geschikte purschuim of steenlijm. Purschuim staat ook wel bekend als isolatieschuim. Het is geschikt om scheuren, gaten en kieren te dichten, zodat het huis beter geïsoleerd is. Hierdoor zal het in de zomer koel in huis blijven en in de winter zal niet alle warmte verloren gaan. Wij vekopen alleen kwaliteitsproducten van het merk Connect Products. Als u deze op werkdagen voor 16:00 uur besteld, worden de producten dezelfde dag verzonden. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen