Kitspuiten / pur pistolen

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Bij Protil B.V. vindt u een uitgebreid assortiment aan kitpistolen. Zo hebben wij handkitpistolen voor kokers en worsten, persluchtpistool voor kokers en accu kitpistolen voor grotere afdichtingsprojecten. Bekijk hier ons assortiment kitspuiten. In ons assortiment vindt u kitpistolen voor kokers en worsten, daarnaast varieert de inhoud die u in de kitpistolen kunt plaatsen van 310 tot 600 ml.

Kitspuit voor alle afdichtingsprojecten

Onze professionele kitpistolen zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van grote hoeveelheden kit. Door een professionele kitpistool te gebruiken, wordt het afdichten van lastige voegen een stuk gemakkelijker en bent u ook sneller klaar. Een kitspuit is dus zeer ideaal voor grotere projecten. Uit ons assortiment kun je verschillende soorten kitspuiten kiezen die elk een andere toepassing hebben. Een kitspuit beperkt het druppelen tot een minimum stimuleert nauwkeurig werken.

Hand kitpistool

Met een hand kitpistool knijp je gemakkelijk de kit uit de tube of worst. Om het handpistool te gebruiken, plaats je eerst de tube in het kitpistool, vervolgens snijd je de spuitmond scheef af. Let hierbij op dat de opening ongeveer gelijk moet zijn aan de breedte van de voeg. Knijp vervolgens in het handvat van het kitpistool. U merkt dat de spuitmond zich zal vullen met kit, stop vervolgens als u de kit ziet. Plaats vervolgens de spuitmond aan het begin van een voeg die u wilt gaan kitten. Knijp in het handvat van de kitspuit en trek tegelijk de spuitmond naar de andere kant. Wilt u stoppen met kitten? Druk dan op de knop achter het kitpistool, de kit stopt dan direct. Vervolgens strijkt u met een natte vinger de kit rand glad.

Persluchtpistool

Met een persluchtpistool gaat het kitten u nog een stuk sneller af. Het persluchtpistool is ingebouwd met een reduceerventiel. Daarnaast heeft het persluchtpistool een hoog bedieningsgemak doordat de druk kan worden ingesteld.

Accu kitspuit

Heeft u grote projecten waarbij er veel randen gekit moeten worden zoals een badkamer? Dan kan een accu kitspuit van pas komen, dit kitpistool neemt u namelijk het zware werk uit handen. Bovendien verbruikt een accu kitspuit weinig energie, hierdoor kunt u met een kleine accu toch lang doorwerken en heeft u geen last van vermoeide handen. Een accu kitspuit beschikt over een elektronische toerentalregeling voor gecontroleerde kitstroom. Met een accu kitspuit kunt u dus zeer nauwkeurig werken, met een nette afwerking.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen