Beglazingsband

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Glasband, ook wel beglazingsband genoemd, wordt gebruikt om de juiste voegbreedte en voegdiepte te creëren bij topafdichting in een beglazingssysteem. Het glasband voorkomt dat het glas direct in contact komt met kozijnsponningen en houten glaslatten. Wanneer dit wel gebeurd, kan het glas breken. Verder heeft beglazingsband een geluidsdempende en isolerende functie. Bestel hier uw glasband op rol of haspel.

Glasband aanbrengen

Door glasband aan te brengen zorgt u voor een luchtdichte afsluiting tussen het kozijn en het raam. Hierdoor is een pand beter geïsoleerd en verliest u dus minder warmte in uw huis of bedrijfspand. Daarnaast voorkomt u met het aanbrengen van glasband dat het glas direct in contact komt met de houten glaslatten en kozijnsponningen, wat glasbreuk kan opleveren. Onze beglazingsbanden zijn leverbaar zowel rollen als haspels, zonder- en met aftrekfolie. Al onze glasband producten zijn verdraagzaam ten opzichte van al onze beglazingskitten. Verder zijn onze beglazingsbanden uiteraard bestand tegen UV, weer, chemicaliën en veroudering. Gebruik bij brandwerend glas ook brandwerende glasband. Als u glasband bestelt bij Protil, kunt u kiezen uit de kleuren grijs en wit.

Beglazingsband bestellen 

Beglazingsband is verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtematen, zoals een rol van 25x3mmx30 meter tot 9x2mmx600 meter. Beglazingsband bestellen bij Protil heeft vele voordelen. Zo kunt u tegelijkertijd benodigde beglazingskit en andere bouwmaterialen inslaan. Zo is Protil partner van uw hele project. Wij geven dan ook graag advies over onze producten. Bedrijven kunnen profiteren van staffelkortingen wanneer ze grote aantallen glasband inslaan. Een ander voordeel van bestellen op Protil.nl is dat uw bestelling de volgende dag al in huis is, als deze op werkdagen voor 16:00 geplaatst is.

Heeft u nog vragen over onze glasband producten of zou u graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met verkoop@protil.nl of bel naar 013 – 5713479 en wij helpen u graag verder. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen