Retourneren

Hieronder vindt u meer informatie over het ruilen en retourneren van producten. 

Voor zakelijke bestellingen

Verkeerd product geleverd?

Protil B.V. stelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een ander product toegestuurd krijgen dan u heeft besteld, dan kunt u dit product uiteraard aan ons retourneren. De verzendkosten hiervan storten wij terug op uw bankrekening.
Voor het toesturen van het door u bestelde product rekenen wij geen verzendkosten.
Reclameren binnen 8 dagen na levering.

Verkeerd product besteld?

Het kan voorkomen dat u per ongeluk zelf een verkeerd product bij ons heeft besteld. Hoewel wij dit voor zakelijke bestellingen niet wettelijk verplicht zijn, kunt u in dat geval het product aan ons retour sturen, mits het product onbeschadigd is en deze in de originele (ongeopende) verpakking zit. In dat geval zullen wij de aankoopprijs van het product terugstorten op uw bankrekening. Eventuele staffelkortingen worden verrekend. De verzendkosten die u zelf heeft gemaakt en de verzendkosten die u aan ons heeft betaald vergoeden wij niet.

Reclameren binnen 8 dagen na levering en alleen met originele aankoopbon.

Retourzending melden 

Voordat u producten terugstuurt dient u deze producten bij Protil B.V. aan te melden voor retour.
Dit kan telefonisch of per e-mail. U kunt e-mailen naar verkoop@protil.nl. 

Retouradres 

U kunt uw retourzending versturen naar onze vestiging in Tilburg.
Het adres hiervan is: 

Protil B.V.  
Watermanstraat 29
5015 TG Tilburg 

Voor particuliere bestellingen

Heeft u als particulier besteld en wilt u een product ruilen of retourneren? Dan kunt u dit product, mits onbeschadigd en in de originele verpakking, naar ons terugsturen tot 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Dit kan telefonisch, per e-mail of d.m.v. het modelformulier voor herroeping. Nadat u de retournering bij ons heeft gemeld kunt u het product retourzenden naar het volgende adres: 

Protil B.V.  
Watermanstraat 29
5015 TG Tilburg 

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

U ontvangt dan binnnen 14 dagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen het aankoopbedrag terug. Indien u de gehele bestelling retourneert ontvangt u van ons ook eventueel betaalde verzendkosten retour. Wilt u het geretourneerde product ruilen tegen een ander producct, laat ons dat dan even weten. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen