PU lijm gun

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Steenlijm-PU Seal-it® 478 PU-STONEFIX 750 ML | Protil.nl

  Seal-it® 478 PU STONE-FIX 750ml

  PU Pistool Steenlijm. Speciaal ontwikkeld voor de verlijming en montage van niet dragende muur-, wand-, vloer- en gevelconstructies. Als mortel-vervanger voor de verlijming en montage van vele bouwelementen.

  Excl. BTW: € 6,91 Incl. BTW: € 8,36 Staffelprijzen vanaf € 5,55 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750ml
 2. Seal-it® 477 PU-FIXFOAM 750ml | Connect Products | Protil.nl

  Seal-it® 477 PU-FIXFOAM 750ml

  Hoogwaardige, duurzame, en gebruiksklare polyurethaanlijm, speciaal geschikt voor het verlijmen van diverse akoestische- en isolatieplaatmaterialen

  Excl. BTW: € 9,05 Incl. BTW: € 10,95
  Inhoud/verpakking 750ml

Lijst  Foto-tabel 


Onze steenlijm is geschikt voor het verlijmen en monteren van verschillende niet dragende bouwdelen steensoorten. De steenlijm is direct gebruiksklaar met een snelle doorharding. Heeft een sterke en uitstekende hechting op vele ondergronden.

Eigenschappen

Met onze steenlijm kunt u verschillende muurelementen verlijmen. Onze PU pistool steenlijm is speciaal ontwikkel voor de montage en verlijming van niet dragende muur-, vloer-, gevel- en wandconstructies. De steen lijm dient als mortel-vervanger voor de montage en verlijming van vele bouwelementen. Deze steen lijm is uitermate geschikt voor het gebruik in een kitpistool. De verwerkingstemperatuur is tussen minimaal +5°C en maximaal +40°C. De lijm heeft een hoge eindsterkte en een erg snelle krachtopbouw.

Voordelen

De kant en klare steenlijm heeft verschillende voordelen, zoals dat er geen water en elektriciteit meer nodig is voor het mengen van de mortel. Ook is er geen cement en zijn er geen schroeven meer nodig. De steenlijm is uitstekend water- en weerbestendig en is duurzaam. Ook is onze steen lijm bestand tegen veroudering. Daarnaast is de PU-steenlijm ook te gebruiken als houtlijm, voor de montage en verlijming van houtdelen, zoals latten, plinten, vensterbanken en dorpels.

Toepassing steenlijm

De steen lijm is ook geschikt voor het verlijmen of monteren van bloem- en plantbakken, gipsplaten, dakpannen, (tuin)ornamenten. Ook geschikt voor sier-, natuur- en bakstenen, beton, gips, hout, en bijvoorbeeld EPS isolatie-plaatmaterialen. De steen lijm is gebruiksvriendelijk, snel, energievrij verwerkbaar en schoon. Voor deze lijm heeft u dus geen elektrisch hulpmateriaal nodig.

Steenlijm pistool

Onze Seal-it 478 PU steenlijm pistool is een hoge kwaliteitslijm, verpakt in een bus waar u een pistool op moet draaien. Aan te raden is om het pistooladapter voor gebruik in te vetten met vaseline of PTFE-spray, zodat verkleving wordt voorkomen. Het voordeel van steenlijm op pistool is dat de spuitsnelheid en volume opbrengst regelbaar zijn met een stelschroef. Dit zorgt voor een optimaal economisch verbruik. Als hij niet gebruikt wordt, draai dan de stelschroef aan de achterzijde dicht, tot het pistool niet meer geactiveerd kan worden. Laat de lijm altijd op het pistool zitten totdat deze leeg is. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen