Purschuim

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Purschuim Seal-It 475 PU-Foam Hand | Protil.nl

  Seal-it® 475 PU-FOAM Hand 750ml

  Hand Purschuim Low-Expansion.Speciaal ontwikkeld voor het duurzaam afdichten en opvullen van aansluitvoegen, naden, kieren en gaten in o.a. binnen- en buitengevels, spouwmuren, scheidingswanden, plafond-, vloer- en dakdelen.

  Excl. BTW: € 4,11 Incl. BTW: € 4,97 Staffelprijzen vanaf € 2,95 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750
 2. Purschuim Seal-It 470 PU-Foam Gun 470 | Protil.nl

  Seal-it® 470 PU-FOAM Pistool 750ml

  Pistoolschuim Low-Expansion.Speciaal ontwikkeld voor het duurzaam afdichten en opvullen van aansluitvoegen, naden, kieren en gaten in o.a. binnen- en buitengevels, spouwmuren, scheidingswanden, plafond-, vloer- en dakdelen.

  Excl. BTW: € 4,50 Incl. BTW: € 5,45 Staffelprijzen vanaf € 3,29 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750ml
 3. Purschuim flexibel Seal-it 471 PU-FOAMFLEX | Protil.nl

  Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX 750ml

  Pistoolschuim Flexibel. Speciaal ontwikkeld als flexibel isolatieschuim, met een hoge thermische isolatiewaarde, om luchtlekken tussen diverse bouwdelen in woningen en bouwconstructies van gebouwen geheel damp- en luchtdicht mee af te sluiten.

  Excl. BTW: € 5,81 Incl. BTW: € 7,03 Staffelprijzen vanaf € 4,50 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750ml
 4. Purschuim brandwerend Seal-It 472 PU-Foam GUN | Protil.nl

  Seal-it® 472 FIRE-FOAM 750ml

  Pistoolschuim Brandwerend. Speciaal ontwikkeld voor het vlamvertragend afdichten en opvullen van aansluitvoegen, naden, kieren en gaten in o.a. binnen- en buitengevels, spouwmuren, Dak en vloerdelen, plafonds en scheidingswanden

  Excl. BTW: € 7,76 Incl. BTW: € 9,39 Staffelprijzen vanaf € 6,30 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750ml
 5. Seal-it® 477 PU-FIXFOAM 750ml | Connect Products | Protil.nl

  Seal-it® 477 PU-FIXFOAM 750ml

  Hoogwaardige, duurzame, en gebruiksklare polyurethaanlijm, speciaal geschikt voor het verlijmen van diverse akoestische- en isolatieplaatmaterialen

  Excl. BTW: € 9,05 Incl. BTW: € 10,95
  Inhoud/verpakking 750ml
 6. Steenlijm-PU Seal-it® 478 PU-STONEFIX 750 ML | Protil.nl

  Seal-it® 478 PU STONE-FIX 750ml

  PU Pistool Steenlijm. Speciaal ontwikkeld voor de verlijming en montage van niet dragende muur-, wand-, vloer- en gevelconstructies. Als mortel-vervanger voor de verlijming en montage van vele bouwelementen.

  Excl. BTW: € 6,91 Incl. BTW: € 8,36 Staffelprijzen vanaf € 5,55 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750ml
 7. Seal-it® 450 Pur Cleaner 500ml

  Seal-it® 450 Pur Cleaner 500ml

  Pistool- en Purschuimreiniger. Verwijderd grondig vers / niet uitgehard polyurethaanschuimresten. Snel en effectief werkzaam, zolang het schuim vers is, uitgehard schuim is alleen mechanisch verwijderbaar.

  Excl. BTW: € 3,76 Incl. BTW: € 4,55 Staffelprijzen vanaf € 2,65 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 500ml
 8. Pur-Pistool | Connect Products | Protil.nl

  Seal-it® 580 Purpistolen

  purpistool voor het verwerken van Steenlijm, purschuim en andere PU-schuim producten. Past op ieder blik met schroefdraad

  Excl. BTW: € 16,50 Incl. BTW: € 19,97

Lijst  Foto-tabel 


Purschuim wordt in Nederland dagelijks voor diverse doeleinden gebruikt. Een andere benaming voor purschuim is isolatieschuim. Door gaten, scheuren en kieren die bijdragen aan warmteverlies te dichten met purschuim, is uw huis beter geïsoleerd. Goede isolatie zorgt ervoor dat het in de zomer koel blijft binnen en dat in de winter niet alle warmte verloren gaat. Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten van het merk Connect Products. Bekijk hier ons aanbod purschuimen en isolatieschuimen.

Purschuim als isolatie

Purschuim is een van de makkelijkste en meest efficiënte manieren om een gebouw bestand te maken tegen alle weersomstandigheden. Dit geldt niet alleen voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor renovatieprojecten. In Nederland wordt dit materiaal al meer dan 30 jaar toegepast. Tienduizenden kruipruimtes in ons land zijn ermee geïsoleerd. Goede isolatie is erg belangrijk. Wanneer een woning niet goed geïsoleerd is, kan dit gevolgen hebben voor de gezondheid van de bewoners. Wanneer een slecht geïsoleerd huis te vochtig is, kunnen er namelijk veel bacteriën groeien. Ook tocht kan ervoor zorgen dat bewoners ziek worden. Het tast naast de gezondheid van bewoners ook nog het houtwerk van een woning aan. Wanneer purschuim deskundig wordt toegepast, zijn er geen risico's voor milieu, mens of dier. 

Voordelen van purschuim

Buiten het feit dat isolatie met purschuim een positieve invloed heeft op de gezondheid van bewoners, zijn er nog meer voordelen. Door uw huis goed te isoleren, kunt u kosten besparen op energie. Dit is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Energiezuinige gebouwen kunnen de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2 flink verminderen. Verder zorgt purschuim in een muur dat de overdracht van geluid tussen twee ruimtes verminderd wordt. Het schuim vormt namelijk een effectieve geluidsbarrière. Daar komt nog bij dat gebouwen die met purschuim geïsoleerd zijn over het algemeen brandveiliger zijn. Dit komt door het thermohardende karakter. Dit wil zeggen dat het materiaal ook bij verhitting hard blijft. 

Voor het verlijmen en monteren van niet dragende bouwdelen op muren, wanden, gevels en meer, hebben wij een speciale steenlijm in ons assortiment.

Eigenschappen Isolatieschuim 

 • Hecht uitstekend op vele bouwmaterialen
 • Vult, dicht, lijmt, monteert en isoleert
 • Uitstekende akoestische en isolerende eigenschappen
 • Gemakkelijk snijdbaar
 • Brandklasse B3
 • Schuimt op tijdens uithardingsproces, vullend vermogen
Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen