De online kitspecialist

Protil B.V. levert alleen de beste kit, lijm, verwerkings- en afdekmaterialen aan zzp’ers bedrijven en particulieren. Tevens zijn wij officieel dealer van Connect Products, dat wil zeggen dat wij alleen gerenommeerde en professionele kitmerken en andere producten verkopen.

Meer informatie Openingstijden

Over Protil

Kit kopen? Protil B.V. levert professionele, hoogwaardige producten, verwerkingsmaterialen en afdekmaterialen aan zzp’ers en bedrijven. Via onze webshop bieden wij een breed assortiment aan van kitten lijmen en aanverwante materialen voor al uw afdichtingsprojecten.

Ook adviseren wij u graag over de juiste toepassing van producten voor uw afdichtingsprojecten. Door onze ruime ervaring, onze vakbekwaamheid en ons sterke netwerk van adviseurs kunt u ook bij ons terecht voor projectbeheer en projectondersteuning.

De speerpunten van Protil B.V.

Vakbekwaamheid

Al ruim 10 jaar is Protil B.V. dé leverancier van professionele kitten, lijmen, pu-schuimen. Door onze ervaring en onze vakbewaamheid kan Protil B.V. u optimaal ondersteunen in alle fasen van het project en bij de levering van de juiste materialen.

Kwaliteit

Protil B.V. | kitten, lijmen, pu-schuimen werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die aan een aantal belangrijke normen en eisen moeten voldoen. Zo wordt per afdichtingsproject altijd nauwkeurig bekeken welke producten bij het desbetreffende project aansluiten. Op deze manier kan Protil B.V. altijd de kwaliteit van het uitgevoerde werk garanderen. Tevens biedt onze webshop een breed assortiment aan van duurzame en hoogwaardige producten aan die aansluiten bij uw afdichtingsprojecten.

Partnerschap

Protil B.V. participeert niet enkel als leverancier binnen uw project, maar ook als betrouwbare partner. Protil B.V. streeft naar dit partnerschap middels een sterk en intensieve samenwerking waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Webshop

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn biedt Protil B.V. u de mogelijkheid aan om kwaliteitsproducten online te bestellen 24/7. Tevens bieden wij u de keuze om de artikelen bij ons bedrijf op te halen of dat wij deze aan u verzenden.

Het resultaat

Door middel van deze belangrijke speerpunten kan Protil B.V. haar positie als specialist en kennispartner handhaven en optreden als volwaardig samenwerkingspartner met de juiste kennis en vaardigheden. Hierdoor is Protil B.V. in staat u volledig te ontzorgen in alle fasen van een afdichtingstraject en kunnen wij u deskundig adviseren om voor iedere klus de juiste producten te leveren. U kunt bij ons altijd terecht voor deskundig advies.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen