Connect Products

Connect Products

Protil B.V. is een officiële dealer van Connect Products. Wij verkopen duurzame Seal-it® lijmen, kitten, pu-schuimen die geschikt zijn voor het monteren en verlijmen van bouwtechnische- en industriële constructies. . Connect Products streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten en organisatie. Wij zijn trots op het partnerschap met deze leverancier, want ook Protil B.V. streeft naar de beste kwaliteit. Zo kunt u als klant rekenen op betrouwbare producten en deskundig advies! Bekijk hier ons aanbod van Connect Products.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Dilatatiekit Seal-it® 315 FACADE-LM | Protil.nl

  Seal-it® 315 FACADE-LM 600ml

  Professionele Hybride Afdichtingskit.
  Speciaal geschikt voor de afdichting van bewegings voegen. Duurzaam hoog elastisch blijvend maximale bewegingsopname 25%. Speciaal voor voegen die hoog worden belast.

  Excl. BTW: € 6,00 Incl. BTW: € 7,26 Staffelprijzen vanaf € 4,55 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml

Lijst  Foto-tabel 


Kernwaarden Connect Products

Connect Products is internationaal actief en vol op in ontwikkeling. Het dynamische bedrijf richt zich op constante ontwikkeling van haar Seal-it® en Cover-it® producten. De wensen van de klant, technologie en praktijkkennis vormen de basis voor de productontwikkeling van Connect Products. Het bedrijf heeft een aantal speerpunten waar het zich op richt:

 • Kwaliteit: Niet alleen de producten moeten van de beste kwaliteit zijn, maar ook de medewerkers moeten zo deskundig mogelijk zijn om de klant van het beste advies te voorzien.
 • Kennis: De Seal-it® en Cover-it® producten worden regelmatig grondig onderzocht aan de hand van de laatste technieken, zodat innovatie en kwaliteit voorop blijven staan.
 • Service: De klant staat centraal. Daarom wordt er ook vanuit de klant gedacht, zodat zaken zoals levertijd en projectbegeleiding zo goed mogelijk zijn.
 • Innovatie: De nieuwste technieken worden gebruikt om producten zo perfect mogelijk te maken. Dit gaat hand in hand met veiligheid en duurzaamheid.
 • Specialistisch: De Cover-it® en Seal-it® producten zijn er in allerlei soorten, zodat je het beste product voor jouw specifieke klus kunt vinden. Het beste resultaat met het ultieme gebruiksgemak!
 • Onderscheid: Door een specifiek product te maken voor bepaalde toepassingen en omstandigheden is er een duidelijk onderscheid in het assortiment Connect Products. 

Samenwerking met Connect Products

Wij zijn erg blij dat we ons officieel leverancier mogen noemen van Connect Products, omdat we dezelfde waarden nastreven. Ook Protil B.V. wil de beste producten aan kunnen bieden. Verder gaan wij verder dan het verkopen van producten. We willen je graag bijstaan als partner tijdens projecten, zodat je je tijdens het (ver)bouwen geen zorgen hoeft te maken. We geven graag advies op maat. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen