Lijmen

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

Lijst  Foto-tabel 


Bij Protil.nl bent u aan het juiste adres voor al uw lijmen. Ons assortiment bevat verschillende professionele lijmen, zoals lijmkit, hightack kit en parketlijmen. De meeste lijmen die wij verkopen zijn van het merk Connect Products. Dit zijn duurzame Seal-it lijmen die geschikt zijn voor alle bouwtechnische- en industriële constructies, van hoge kwaliteit. Bekijk ons aanbod verschillende professionele lijmen hier.

Lijmen

U wilt iets lijmen. Maar welke lijm kunt u hier het beste voor gebruiken? Lijm wordt meestal gebruikt om materialen aan elkaar vast te hechten. Kit wordt gebruikt om voegen en naden te dichten. Onze verschillende professionele lijmen zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar. Van lijmkitten met een kleur tot transparante lijmkit. Afhankelijk van uw project hebben wij een geschikte lijmkit voor u in ons assortiment. Zo hebben we parketlijm, maar ook montagekit en PU-steenlijm en PU-isolatie lijm.

Werkwijze

Het maakt niet uit welke materiaal er aan elkaar gehecht moet worden, wij hebben er de geschikte lijm voor. Leg voordat er wordt gewerkt met de lijm zoals parketlijm alle benodigdheden in een logische volgorde klaar. Zo kan er in een keer worden doorgewerkt en aangezien de lijm snel kan drogen, kan er zo effectief mogelijk gewerkt worden.  Onze lijmen hechten uitstekend en de oppervlakten die u wilt lijmen hoeft u niet van te voren met een primer te behandelen. Maar om alle hechtingen zo goed mogelijk te laten plaatsvinden en zo langdurig mogelijk raden wij wel aan om een primer te gebruiken. Onze lijmen zijn te gebruiken voor zowel projecten binnen al buitenshuis.

Lijm kopen

Voor al uw verschillende lijmen kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen over welke professionele lijm u het beste kunt gebruiken voor een klus dan mag u altijd contact met ons opnemen. Bij ons kunt u namelijk profiteren van hoge staffelkortingen, hierdoor gaat de prijs per product steeds verder omlaag. Het is dus zeer voordelig om grote afnames te doen. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 013-5713479 of via het mailadres verkoop@protil.nl.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen