PU-Steenlijm gun

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

  1. Steenlijm-PU Seal-it® 478 PU-STONEFIX  750 ML | Protil.nl

    Seal-it® 478 PU STONE-FIX 750ml

    PU Pistool Steenlijm. Speciaal ontwikkeld voor de verlijming en montage van niet dragende muur-, wand-, vloer- en gevelconstructies. Als mortel-vervanger voor de verlijming en montage van vele bouwelementen.

    Excl. BTW: € 6,91 Incl. BTW: € 8,36 Staffelprijzen vanaf € 5,55 (excl. btw)
    Inhoud/verpakking 750ml

Lijst  Foto-tabel 


Steenlijm

Met steenlijm kunt u verschillende niet dragende bouwdelen op (tuin)muren, wanden en gevels, zoals platen, panelen, tegels, stenen, steen-strips, lijsten en meer verlijmen en monteren. Steenlijm kan goed ingezet worden als vervanger van mortel bij bijvoorbeeld het verlijmen van bloembakken, (tuin)ornamenten, maar ook dakpannen en meer. Zo is de steenlijm geschikt voor onder andere sier-, bank- en natuursteen, kalkzand-blokken, (cellen)beton, gips, keramiek, hout en meer.

Steenlijm voor buiten

De steenlijm is geschikt voor zowel binnen al buiten. Zo kan er met een steenlijm een muurtje worden gemaakt zonder dat er voegen en met de steenlijm voor buiten kunt u ook een muur maken waarbij de stenen los gestapeld ogen, maar toch stevig zijn verlijmd. Zodat de steenlijm meteen gemakkelijk te verwerken is bieden wij hem aan als steenlijm voor in een purpistool. Nog een ander voordeel is dat de steenlijm voor buiten een alternatief is voor het verlijmen met mortel dat er geen water en elektriciteit nodig is en de steenlijm heeft een erg hoge hechtingswaarde.

Beton kit

Onze steenlijm bestaat uit hoogwaardige, duurzame, watervaste en gebruiksklare polyurethaanlijm. Deze is bijzonder geschikt voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips- en betonblokken. De steenlijm hardt uit onder invloed van luchtvochtigheid en vormt zich dan tot een sterke lijmverbinding.  De beton kit is direct gebruiksklare- en snel uithardende PU-lijm. De beton kit is zowel binnen als buiten inzetbaar, lijmt, monteert, vult en dicht. Daarnaast is de beton kit zeer emissiearm en is gecertificeerd conform VOC-emissieklasse A+.

Eigenschappen steenlijm

De steenlijm is erg gebruiksvriendelijk, u kunt er gemakkelijk snel, schoon-, stof- en energievrij mee werken en is goed te verwerken met de Seal-it® pur-pistool. Dankzij de steenlijm worden mortel, cement, spijkers, schroeven en andere bevestigingsmaterialen overbodig. Daarnaast heeft onze steenlijm de eigenschap dat de lijm efficiënt is en zeer laag en economisch in het verbruik. Daarnaast is de steenlijm uitstekend bestand tegen warme- en koude omstandigheden, water en vele chemicaliën. De steenlijm is ideaal voor buiten omdat hij weer-, vocht-, water- en verouderinsbestendig en niet rot.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen