Montagekit

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Montagekit

Montagekit is geschikt voor het monteren en verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Zo hoeft u geen gebruik te maken van spijkers en schroeven en hoeven er geen gaten worden geboord. Denk hierbij aan elastische toepassingen of klussen waarbij vocht- en waterbestendige eigenschappen vereist zijn.  Montagelijm staat bekend om de goede hechting op veel materialen en hij krimpt niet, blijft flexibel en heeft een erg hoge aanvangshechting. Onze montagekit is verkrijgbaar in kokers, die in een kitpistool passen, of worsten. Vanwege de structuur en lage viscositeit van het materiaal adviseren wij om een professionele kitpistool te gebruiken met geschikte overbrenging in combinatie met de standaard meegeleverde V-naad tuit.

Verschillende ondergronden

Ook is onze montagekit geschikt voor vlakverlijmingen, zodat de aanvangshechting wordt verbeterd. Met onze montagekit kunt u onder andere drempels, vensterbanken en naamplaten monteren, maar ook materialen onder spanning zoals stopcontacten en elektriciteitsdozen. De montagekit is geschikt om materialen zoals hout, steen, kunststof, metaal en beton, maar ook voor twee niet-poreuze materialen. Ook in te zetten voor het afkitten van naden in kunststof lijnafwateringen. Belangrijk is wel als u met de montagekit gaat werken dat de ondergrond goed schoon, droog en stofvrij is. De ondergrond bepaalt namelijk het resultaat en hoe goed de montagekit kan hechten. Ook al bevat ons assortiment montagekit die zelfs hecht op vochtige ondergronden.

Montagelijm

Onze montagelijm monteert bijna alles, droogt snel en is zowel binnen als buiten te gebruiken. En als de te monteren materialen zijn bevestigd met montagelijm dan zit dit muurvast. Let dus bij het aanbrengen van de montagelijm dat er voldoende montagekit wordt aangebracht. Doe dit vooral op de hoekpunten en de randen. Monteer de materialen met een schuivende beweging en druk goed aan. Dienen er materialen die onder spanning staan of twee niet-poreuze materialen gemonteerd te worden, monteer het materiaal dan, druk het aan en haal het weer los. Laat het vijf minuten drogen en monteer het materiaal weer op de gewenste zelfde plaats en druk stevig aan.

High Tack montagekit

Om zware materialen te verlijmen kunt u het beste High Tack montagekit gebruiken. Zo kunnen zwaardere bouwmaterialen eenvoudig en snel gemonteerd worden. Onze High Tack montagekit is op basis van MS Polymeer, hierdoor kan de High Tack montagekit goed hechten. De High Tack montagekit heeft een extreem hoge aanvangshechting en deze zal onder invloed van de luchtvochtigheid uitharden tot een duurzaam elastisch rubber.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen