Kitten

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Sikaflex Tank N mechanisch chemisch bestendige kit | Protil.nl

  SikaFlex Tank N 600ml

  De Sikaflex Tank N is een speciale 1-component vloerkit voor het afdichten van vloerdilataties in vloeistofdichte vloeren. De Sikaflex Tank N is door zijn hoge chemische bestendigheid uitermate geschikt voor het afdichten van aansluitingen en vloerdilataties bij benzinestations, wasplaatsen en andere vloeren.

  Normale prijs: € 10,31

  Special Price Excl. BTW: € 7,50 Incl. BTW: € 9,08

  Inhoud/verpakking 600ml
 2. Paneltape kopen ? Seal-it® 560 | Protil.nl

  Seal-it® 560 Paneltape 3/12mm 25mtr Rol. p/st

  Paneltape Dubbelzijdig Zelfklevend. Als afstandstape voor houten regelwerk, waarop panelen worden verlijmd, om zodoende een gelijkmatige en juiste lijmdikte te verkrijgen en extra aanvangskleefkracht te genereren.

  Excl. BTW: € 9,81 Incl. BTW: € 11,87 Staffelprijzen vanaf € 6,85 (excl. btw)
 3. Verspuitbare ms polymeer kit | Protil.nl

  Seal-it® 330 SPRAY-SEAL 290ml Grijs

  MSP-Hybride spray Verspuitbaar. Naadafdichting in automobiel- en transportsector, om reparaties / beschadigen te herstellen in originele structuur.
  Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

  Excl. BTW: € 3,66 Incl. BTW: € 4,43 Staffelprijzen vanaf € 2,55 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 290ml
 4. 2 componenten kit Epoxylijm Seal-it® 530 POXYFIX 50 ML | Protil.nl

  Seal-it® 530 Poxifix Ral 7044 Grijs 50ml

  Epoxy Lijmkit 2-componenten. Speciaal geschikt voor het bijzonder duurzaam afdichten van aansluitingen rondom douche-afvoeren (drains en putjes) in sanitare-, vochtige- en natte ruimten.

  Excl. BTW: € 13,26 Incl. BTW: € 16,04 Staffelprijzen vanaf € 10,75 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 50ml
 5. Bostik Ardacolor | Epoxy | Protil.nl

  Bostik XTREM EASY 843 Epoxy 2-componenten 5kg

  Gekleurde epoxyhars voegmassa. Chemisch en mechanisch hoog belastbaar voor keramische wand- en vloertegels, glas- en porseleinmozaïek en tegels specifiek voor de chemische industrie. Voor binnen, buiten en onderwater.

  Excl. BTW: € 62,86 Incl. BTW: € 76,06 Staffelprijzen vanaf € 53,40 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 5kg
 6. Seal-it® 720 CHEM-FIX 290ml kr P/st | Protil.nl

  Seal-it® 720 CHEM-FIX 290ml kr P/st

  Duurzaam chemisch anker op basis van twee-componenten styreenvrije polyesterharsen

  Excl. BTW: € 8,31 Incl. BTW: € 10,06 Staffelprijzen vanaf € 6,80 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 290ml
 7. Hittebestendige siliconen kit Seal-it® 211 SILICON-HT | Protil.nl

  Seal-it® 211 SILICON-HT Rood 310ml

  Professionele hittebestendig azijnzuur siliconen tot maximaal +300°C permanent.

  Excl. BTW: € 5,21 Incl. BTW: € 6,30 Staffelprijzen vanaf € 4,15 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 310ml
 8. Seal-it® 331 HYBRI-COAT 600ml | Protil.nl

  Seal-it® 331 HYBRI-COAT 600ml RAL 7016

  Elastische, luchtdichte, duurzame en hoogwaardige afdichtingscoating, die met een kwast kan worden gladgestreken, op basis van hybride technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid tot een duurzame krimpvrije membraan met een hoge mechanische sterkte.

  Excl. BTW: € 8,86 Incl. BTW: € 10,72 Staffelprijzen vanaf € 7,35 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml
 9. Purschuim flexibel Seal-it 471 PU-FOAMFLEX | Protil.nl

  Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX 750ml

  Pistoolschuim Flexibel. Speciaal ontwikkeld als flexibel isolatieschuim, met een hoge thermische isolatiewaarde, om luchtlekken tussen diverse bouwdelen in woningen en bouwconstructies van gebouwen geheel damp- en luchtdicht mee af te sluiten.

  Excl. BTW: € 5,81 Incl. BTW: € 7,03 Staffelprijzen vanaf € 4,50 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 750ml

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bij Protil.nl vindt u verschillende soorten professionele kitten. Wij verkopen kitten van Connect Products. Dit merk is uiterst geschikt voor professionals, want met deze producten heeft u gegarandeerd een prima, duurzame afdichting die jaren mee zal gaan. Bekijk hier ons aanbod kitten met aantrekkelijke staffelkortingen.

Kitten

Een kwalitatief goede kit is waterbestendig, schimmelwerend en blijft elastisch. En dit kunt u vinden in ons assortiment kitten. Kitwerk is belangrijk bij verschillende werkzaamheden in en rondom de woning. Kit wordt gebruikt voor het afdichten van naden, kieren en andere nauwe tussenruimtes. Ook voor het afwerken van een wastafel, voor het plaatsen van een aanrechtblad of het zetten van ramen is kit van belang. En al deze werkzaamheden gaan gemakkelijker met de juiste professionele kit. Daarom zijn er verschillende uiteenlopende soorten kit verkrijgbaar bij Protil, waarvan de meest verkochte kitten sanitairkithittebestendige kit en brandwerende kit zijn. Onze professionele kitten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Professionele kit kopen bij Protil

Als u uw kit bij Protil, de kit specialist, bestelt, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Protil is meer dan een leverancier van kitten, we streven ernaar om een betrouwbare projectpartner te zijn. En daarbij staat klanttevredenheid bij ons centraal. Als u als grootgebruiker uw kitten bij Protil koopt, kunt u profiteren van hoge staffelkortingen. Hoe hoger het aantal stuks professionele kitten van hetzelfde product, hoe lager de prijs per stuk.

Soorte kitten

Kitten wordt gebruikt om afdichtingen mee te maken of materialen te verlijmen. Kit is een dikvloeibare materiaal en blijft na het opdrogen plastisch. Sommige van onze kitten zijn overschilderbaar. Onze kitten zijn verkrijgbaar in kokers en in worsten en kunnen het gemakkelijkste verwerkt worden in een kitspuit. Ons assortiment bevat zowel plastische kitten, deze vervormen onder druk maar veren niet uit zichzelf terug en hebben geen relaxatie eigenschappen, als plasto-elastische kitten. Denk hierbij aan onze acrylaatkit, deze kun je onder druk vervormen en deze ontspant dan. Als laatst hebbe we ook elastische kitten, denk hierbij aan siliconenkit, deze is rubberachtig en heeft de eigenschap dat de kit na het indrukken of uittrekken weer in de originele toestand terugkeert.

Kit kopen

Daarnaast verkopen wij ook accessoires voor kitten, zoals professionele kitpistolen. Deze zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van grote hoeveelheden kit. Het afdichten van voegen wordt hiermee een stuk gemakkelijker en u bent nog eens sneller klaar. Als u op werkdagen voor 16:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden en als u voor €50,00 of meer bestelt, wordt uw bestelling gratis verzonden. Met onze jarenlange ervaring mogen wij onszelf kit specialist noemen. Heeft u advies nodig of vragen, neem dan contact met ons op.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen