Sanitairkit

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Sanitairkit is speciaal ontwikkeld voor waterdichte en schimmelwerende voegafdichting. Het wordt niet alleen gebruikt om de badkamer te kitten, maar ook om voegen in gemeenschappelijke douches, toiletruimtes, koel- en vriescellen, slachthuizen, spoelruimtes, washokken, keukens en vitrines te dichten. Bekijk hier ons aanbod kwalitatieve sanitairkit. Onze meest populaire sanitairkit is de Seal-It 250 Silicon-All. Dit is de nieuwe generatie NO MEKO oxim silicone. Geschikt voor universele bouw, gevel, glas, sanitair, zwembad en natuursteen silicone.

Kwalitatieve sanitairkit

Bij Protil vindt u alleen de beste merken sanitairkit. Zo kunt u met het beste materiaal uw badkamer kitten. Een kwalitatief goede sanitairkit is waterbestendig, schimmelwerend en blijft elastisch. Wij verkopen een aantal verschillende producten van Connect Products. Dit merk is uiterst geschikt voor professionals, want met deze producten heeft u gegarandeerd een prima, duurzame afdichting die jaren mee zal gaan. Hoewel sanitairkit en siliconenkit beide gebruikt kunnen worden voor het afdichten van voegen in uw badkamer, raden wij u aan om te werk te gaan met sanitairkit. Sanitairkit is namelijk zeer elastisch en ideaal te gebruiken voor vochtige ruimtes, dus ideaal voor het badkamer kitten.

Badkamer kitten met sanitairkit

De sanitairkit producten uit ons assortiment zijn geschikt om elke badkamer te kitten. Hiermee zorgt u niet alleen voor een schone, waterdichte, schimmelvrije voeg, maar ook dat scherpe randen van tegels afgedekt zijn. Onze badkamer kitten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo past de sanitairkit dus altijd goed bij uw badkamertegels. Het is ook mogelijk om sanitairkit op kleur te bestellen voor uw project. Met een levertijd van 1 week kunnen wij siliconenkit in RAL of NCS kleur laten produceren. Wanneer uw gewenste kleur er nog niet bijstaat, kunt u contact opnemen. Dan regelen wij deze zo snel mogelijk, zodat u zorgeloos uw badkamer kunt kitten.

Sanitairkit bestellen bij Protil

Wanneer u uw sanitairkit bij Protil bestelt, brengt dat vele voordelen met zich mee. U kunt zorgeloos uw badkamer kitten en wij zijn namelijk niet alleen leverancier, maar we streven ernaar om een betrouwbare projectpartner te zijn. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Voor grootverbruikers is het extra aantrekkelijk om bij Protil te bestellen vanwege de staffelkortingen. Hoe hoger het aantal stuks dat u van hetzelfde product bestelt, hoe lager de prijs per stuk. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Mits het desbetreffende product op voorraad is. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen