Siliconenkit | Sanitairkit

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Bent u op zoek naar professionele siliconenkitten? Dan bent u bij Protil.nl aan het juiste adres. Als vakman kunt u bij ons de juiste siliconenkit kopen, zoals gekleurde siliconenkit. Wilt u glas lijmen? Ook hier hebben we geschikte siliconenkit voor. Siliconenkit is geschikt voor het afdichten en afwerken van verbindingen, tegenhouden van vocht en vullen van naden en kieren.

Kwalitatieve siliconenkit

Bij Protil vindt u alleen de beste siliconenkit. Een kwalitatief goede siliconenkit is waterbestendig, schimmelwerend en blijft elastisch. Wij verkopen een aantal producten van Connect Products. Dit merk is uiterst geschikt voor professionals, want met deze siliconenkit heeft u gegarandeerd een prima, duurzame afdichting die jaren mee zal gaan. Siliconenkit is onder andere toepasbaar in vochtige ruimtes zoals badkamer, maar met siliconenkit kunt u ook glas lijmen.

Siliconenkit kleur

Siliconenkit is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. Naast dat u kunt kiezen uit verschillende siliconenkit kleuren, zijn al onze siliconenkitten schimmelwerend. Dus goede schimmelwerende siliconenkit, die bestand is tegen schoonmaakmiddelen en goed hecht aan het te werken materiaal. De siliconenkit is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd een gekleurde siliconenkit vindt die bij de kleur van uw klus past.

Siliconenkit kopen

U kunt siliconenkit kopen op basis van azijnzuur. Dit is siliconenkit die speciaal is ontwikkeld als glasreparatiekit en om glas te lijmen. Azijnzuurhoudende siliconenkit is gemaakt voor glas. Ook kunt u bij ons siliconenkit kopen op basis van oxime. Oxime siliconenkit heeft een betere kwaliteit dan alleen zuurhoudende siliconenkit. Dus als u professionele siliconenkit wilt kopen, kunt u het beste een van onze siliconenkitten kopen.

Siliconenkit bij Protil

Bij ons kunt u verschillende soorten siliconenkitten kopen voor verschillende doeleinde, zoals gekleurde brandwerende siliconenkit. Twijfelt u over welke siliconenkit u het beste bij uw klus kunt gebruiken? Dan mag u ons altijd bellen op 013 – 5713479. Voor grootverbruikers is het extra aantrekkelijk om bij Protil te bestellen vanwege staffelkortingen. Hoe hoger het aantal stuks siliconenkitten die u koopt, hoe lager de prijs per stuk.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen