Overschilderbare kit

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Bent u op zoek naar overschilderbare kit? Wij hebben in ons assortiment een aantal overschilderbare kitten die met watergedragen en oplosmiddelhoudende verf overschilderd kunnen worden. De overschilderbare kitten zijn in kokers en in worsten verkrijgbaar.

Toepassingen overschilderbare kit

Wilt u graag kitvoegen overschilderen? Kijk dan eerst of de kit wel overschilderbaar is. Niet alle kitproducten zijn namelijk overschilderbaar. Overschilderbare kit wordt veelal toegepast bij bouwprojecten. Vaak wil men de voegen overschilderen omdat het mooier oogt.  Alle kitsoorten die op deze pagina staan zijn overschilderbaar. Zo hebben we acrylaatkit, beglazingskit, siliconenkit en stopverf in ons assortiment die prima overschilderbaar zijn. Al onze overschilderbare kitten zijn van het merk Seal-it® van Connect Products. Let wel op dat onze overschilderbare kit alleen over te schilderen is met watergedragen –en oplosmiddelhoudende verfsystemen.

De beste kit voor uw project

Welke soort kit het beste is voor uw project, hangt af van het soort voegen dat u wilt afdichten. Wilt u weinig werkende voegen, kieren en/of naden dichten? Dan kunt u het beste kiezen voor acrylaatkit. Acrylaatkit is ideaal als vul- en afdichtingsmateriaal tijdens renovaties of nieuwbouwprojecten vanwege de hoge mate van overschilderbaarheid. Bij het afkitten van sanitaire ruimtes of andere vochtige plekken, kunt u het beste kiezen voor siliconenkit. Omdat siliconenkit vrij elastisch is, is niet alle siliconenkit even goed overschilderbaar. Door de elasticiteit zal de verf namelijk makkelijk gaan scheuren. Om toch bewegende voegen te overschilderen, hebben wij siliconenkit in ons assortiment die goed overschilderbaar is met watergedragen –en oplosmiddelhoudende verfsystemen.

Wel of geen overschilderbare kit?

Overschilderbare kit wordt gebruikt bij projecten waarbij men de voegen wil overschilderen met verf. In ons assortiment vindt u verschillende soorten kitten die overschilderbaar zijn, elk voor een verschillende toepassing. Let op dat onze overschilderbare kitten alleen overschilderd kunnen worden met watergedragen –en oplosmiddelhoudende verf. Als u overschilderbare kit bij Protil besteld, kunt u profiteren van een zeer voordelige staffelkorting, het is daarom interessant om uw kitproducten in grotere voorraden in te slaan.

Twijfelt u of het juiste kitproduct hebt gekozen? Of heeft u vrager over een van onze overschilderbare kitten? Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen