Transparante lijmkit

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lijmkit MS-Polymer Seal-It 340 Crystal | Protil.nl

  Seal-it® 340 CRYSTAL 290ml

  MS-Polymer® Lijmkit Kristalhelder. 
  Glashelder dichten, lijmen en monteren
  op praktisch alle ondergronden. 
  Gecertificeerd: BREEM, VOC Emissie A+, 
  Eurofins LEED, EC1 PLUS Emissiearm, 
  ISEGA FOOD Approval. 

  Excl. BTW: € 4,76 Incl. BTW: € 5,76 Staffelprijzen vanaf € 3,75 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 290ml

Lijst  Foto-tabel 


Transparante lijmkit

Transparante lijmkit is ideaal om in te zitten bij het monteren of afdichtingen van naden of aansluit- en bewegingsvoegen waar ze niet hoeven op te vallen, zoals bij bijvoorbeeld glas of andere doorzichtige bouwdelen. Ook is de lijmkit transparant geschikt voor het lijmen en afdichten van ondergronden die verschillende kleuren hebben, zodat een bepaalde kleur lijmkit niet geheel passend is. Onze transparante kit is glashelder en heeft een goede hechtingwaarde en is goed te gebruiken op doorzichtige en transparante bouwdelen zoals glas, polycarbonaat en acryl.

Hoge hechtingswaarde

De transparante lijmkit is goed in te zetten voor het licht verlijmen, glashelder afdichten en monteren van transparante en doorzichtige bouwdelen. Daarnaast hecht de lijmkit transparant bijvoorbeeld ook goed op glazuur, geverfde oppervlakken, verschillende soorten kunststof en tegelwerk. Door de goede hechtingwaarde is de transparante lijmkit ook goed in te zetten als montagelijm. Het is uiteraard wel van belang om de ondergrond eerst schoon, vet- en stofvrij te maken, wij adviseren dit te doen met de Seal-It® 510 CLEANER. Aangezien de lijmkit zo goed hecht is het niet nodig om de ondergrond eerst te bewerken met een primer. Maar aangezien de lijmkit vaak wordt ingezet op poreuze, zuigende of open ondergronden is het wel te adviseren om de ondergrond van te voren te behandelen met Seal-It® 520 PRIMER.

Lijmkit transparant

De transparante lijmkit is op basis van MS-Polymer® technologie, die door de luchtvochtigheid uithardt, dit resulteert in een duurzame, permanente en elastisch blijvend rubberen verlijming of afdichting. De maximale bewegingscapaciteit is 25%. De transparante lijmkit is geschikt om zowel binnen al buiten te gebruiken en is indien gewenst overschilderbaar met watergedragen- en synthetische verfsystemen. Daarnaast is de lijmkit transparant niet corrosief voor metalen en kan de kit goed tegen weer, water en vocht en is hij verouderingsbestendig. Daarnaast is hij reukloos, blaas- en krimpvrij.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen