High Tack kit

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. 360 High-Tack koker 290 ml

  Seal-it® 360 High-Tack

  Professionele Hybride High-Tack Lijmkit.
  Extreem hoge aanvangskleefkracht.
  minimaal 400 kg/m², 
  Duurzaam permanent elastisch blijvend.
  Gecertificeerd :Conform 
  EMICODE EC1 PLUS, zeer emissiearm

  Excl. BTW: € 4,20 Incl. BTW: € 5,08 Staffelprijzen vanaf € 3,85 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 290ml

Lijst  Foto-tabel 


High Tack kit

High Tack kit is een lijmkit die erg snel hecht en daardoor veel ingezet wordt in de bouw. Door de hoge aanvangshechting is High Tack lijmkit geschikt voor alle omstandigheden en materialen. Je kunt deze kit dus zowel binnen als buiten gebruiken. De High Tack montagekit is ook geschikt om af te dichten dankzij de flexibele formule. Bekijk hier ons aanbod High Tack kit producten.

Hoge aanvangskleefkracht

High Tack kit staat bekend om zijn hoge aanvangskleefkracht. Dit zorgt er voor dat er direct een vaste, sterke verbinding ontstaat. Het hecht prima op alle ondergronden. Ook als deze vochtig zijn. Een primer is dus niet nodig bij deze kit. High Tack kit bouwt snel kracht op en wordt snel hard. De eindsterkte is extreem hoog en daarmee is deze kitsoort perfect voor lijmverbindingen die zwaar belast worden. Ondanks zijn kracht is High Tack kit elastisch met een bewegingsopname van 20%.

Eigenschappen High Tack lijmkit

Verder is deze High Tack lijmkit reukloos, krimpvrij en vormt ook geen blaasjes. Ook zakt het niet uit, waardoor de kit geschikt is om bovenhoofds te gebruiken. High Tack lijmkit is bestand tegen alle weersomstandigheden. Er zal geen kwaliteitsverlies door regen of zonlicht zijn. Als de kit volledig uitgehard is, kun je deze direct schuren of slijpen. Wanneer de huidvorming heeft plaatsgevonden, kun je de High Tack lijmkit ook overschilderen. Dit soort lijmkit is bestand tegen mechanische- en akoestische trillingen. Bij het aanbrengen van deze kit hoef je geen gebruik te maken van fixeertape, stempels of lijmklemmen. 

Toepassingen High Tack montagekit

Deze constructie- en montagelijm is geschikt voor krachtige lijmverbindingen in de bouw en industrie. Ook wanneer deze lijmverbindingen direct hevig belast worden is onze High Tack montagekit goed in te zetten. Dankzij de vibratie bestendigheid van High Tack montagekit is deze geschikt voor verlijmingen in machines en apparaten en de transportsector.  De High Tack montagekit geeft geen vlekken en kan daarom gebruikt worden op onder andere graniet, marmer, spiegels en beton. Eigenlijk kan deze High Tack montagekit alle poreuze materialen lijmen. High Tack kit kan gebruikt worden als montagelijm voor plinten, lijsten, panelen, platen, latten, stenen en tegels. Ook zachte- en harde kunststoffen kunnen hiermee gelijmd worden zonder aangetast te worden.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen