Lijmkit

Connect Products

Nu tijdelijk 5 % vakantie korting in onze webshop !

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


Bent u op zoek naar lijmkit? In ons assortiment hebben wij ijzersterke lijmkitten op basis van MS polymeer en op basis van hybride polymeren. Onze lijmkitten zijn speciaal voor het universeel afdichten, lijmen en monteren van bijna alle bouwmaterialen en -elementen. Daarnaast is het te gebruiken voor bijna alle ondergronden, zoals natuursteen, marmer, graniet, beton en overige poreuze ondergronden.

Toepassingen lijmkit

Onze lijmkitten zijn speciaal voor het universeel afdichten, lijmen en monteren van bouwmaterialen en bouwelementen. U kunt het toepassen op bijna alle bouwmaterialen en bouwelementen en de lijmkit hecht zich op praktisch alle ondergronden. Onze lijmkitten zijn ijzersterk en kunnen zelfs ondergronden als natuursteen, marmer, graniet, beton en andere poreuze ondergronden verlijmen. Lijmkit is vrijwel onmisbaar in de bouw en industrie. In ons assortiment kunt u een keuze maken uit verschillende soorten lijmkitten die op basis van MS polymeer en hybride polymeren zijn gemaakt. 

Eigenschappen lijmkitten

Op deze pagina vindt u ijzersterke lijmkitten die toegepast kunnen worden op vrijwel iedere ondergrond en daarmee de perfecte oplossing vormt voor iedere verlijming. Door de hoge trekkracht en flexibiliteit zijn onze lijmkitten geschikt voor veel werkzaamheden. Onze lijmkitten hechten uitstekend en de oppervlakten hoeven niet van te voren behandeld te worden met primer. Daarnaast kunt u onze lijmkitten gebruiken voor projecten die zowel binnen als buiten zijn. De lijmkitten in ons assortiment zijn van het hoogwaardige merk Seal-it®.

Overschilderbare lijmkit

Al onze lijmkitten zijn overschilderbaar. Bij iedere specifieke lijmkit staat beschreven waarmee deze overschilderbaar is. Zo is de Seal-it® 360 HIGH-TACK na huidvorming uitstekend te overschilderen met dispersieverven, alleen kunnen synthetische-verfsystemen kunnen in droging vertragen. Zo zijn de Seal-It 350 Super-All en Seal-it® 340 CRYSTAL overschilderbare lijmkitten met watergedragen verven.

Lijmkit kopen bij Protil B.V.

Bent u op zoek naar een professionele lijmkit? Dan bent u bij Protil B.V. aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk profiteren van hoge staffelkortingen, hierdoor gaat de prijs per product steeds verder omlaag. Het is dus zeer voordelig om grote afnames te doen. Twijfelt u over welke lijmkit u het beste kunt gebruiken? Gebruik dan onze lijm- & kitwijzer of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.9, gebaseerd op 124 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen