Kit op Kleur laten maken RAL / NCS / Sikkens

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kit op kleur kopen? Seal-It 218 Silicon-CL | Protil.nl

  Seal-it® 218 SILICON-CL 310ml

  Neutrale siliconenkit in (bijna) elke gewenste
  RAL - NCS - Sikkens kleur laten produceren.
  Met een levertijd van ca 8/10 werkdagen. 

  Excl. BTW: € 23,50 Incl. BTW: € 28,44 Staffelprijzen vanaf € 12,30 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 310ml

Lijst  Foto-tabel 


Protil heeft een zeer groot assortiment kitten op kleur. Er is vrijwel altijd een siliconenkit op ral kleur verkrijgbaar. Staat uw kleur er niet bij? Vraag dan hier uw kit op kleur aan. Kit op kleur is speciaal voor projecten waarbij de kit vanuit esthetisch oogpunt in een specifieke kleur toegepast dient te worden.

Kit op kleur

Een neutrale siliconenkit in (bijna) elke gewenste RAL of NCS kleur, per koker verkrijgbaar of nog sneller verkrijgbaar per 12 kokers. In dit geval kunt u ook gebruik maken van onze staffelkortingen. Protil heeft het voor elkaar gekregen om een siliconenkit in RAL of NCS te laten produceren tegen een scherp tarief en met een levertijd van ongeveer 8 werkdagen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres om een siliconenkit op ral kleur te kopen van duurzame neutraal verhardende, schimmelbestendige ingestelde, elastisch blijvende afdichtingskit. Die goed bestand is tegen schoonmaakmiddelen.

Siliconenkit op RAL kleur

Al onze siliconenkitten op RAL kleur zijn neutraal, zuurvrij, reukarm en krimpvrij uithardende siliconenkitten. Ze zijn goed kleur-. UV, veroudering- en weerbestendig en goed bestand tegen schoonmaakmiddelen. Daarnaast zijn onze kitten op RAL en NCS kleur non-corresief t.o.v. metalen en geeft geen aantasting als het direct in contact komt met PVB-folie van gelaagd glas. Daarnaast bevallen onze siliconenkitten op RAL kleur geen oplosmiddelen en / of organische weekmakers.

RAL en NCS kleuren bestellen

Mocht uw kit niet in de juiste RAL of NCS kleur in de kleurenlijst staan, dan is er de mogelijkheid om deze kleur te laten maken. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel ons voor de mogelijkheden. Vaak is binnen een paar uur wel de juiste siliconenkit op ral kleur te bestellen en snel geleverd. De populaire RAL 9010 kit is standaard verkrijgbaar. Wilt u een grote hoeveelheid kit op kleur afnemen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden voor uw siliconenkit of beglazingskit op kleur en profiteer van hoge staffelkortingen. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 9, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen