Hittebestendige kit

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

  1. Hittebestendige siliconen kit Seal-it® 211 SILICON-HT | Protil.nl

    Seal-it® 211 SILICON-HT Rood 310ml

    Professionele hittebestendig azijnzuur siliconen tot maximaal +300°C permanent.

    Excl. BTW: € 5,21 Incl. BTW: € 6,30 Staffelprijzen vanaf € 4,15 (excl. btw)
    Inhoud/verpakking 310ml

Lijst  Foto-tabel 


Op deze pagina kunt u hittebestendige kit van Connect Products (Seal-it) vinden. De hittebestendige siliconenkit is voor veel toepassingen te gebruiken en de juiste oplossing voor een hittebestendige afdichting. De hittebestendige kit is speciaal voor het hittebestendig afdichten van motor- en machineonderdelen, afvoerkanalen, pompen, thermostaten, kookplaten en ovendelen. Oftewel onderdelen die met hoge temperatuur belast worden. Hittebestendige siliconenkit is er om te blijven zitten op gebieden die met hoge temperaturen te maken hebben. 

Hittebestendige kit

Hittebestendige kit kan voor verschillende doeleindes worden gebruikt, zoals voor een hittebestendige afdichting van de oven, het hittebestendig afdichten van rookkanalen of de aansluiting van de kachel die lekt. Speciaal toepasbaar als duurzame lage drukpakking, die bestand is tegen hoge temperaturen. De professionele hittebestendige azijnzuur siliconenkit is tot maximaal +300°C bestand. De hittebestendige siliconenkit is ook geschikt voor hittebestendige afdichtingen in de bouw en industrie, die met hoge temperaturen te maken hebben.

Hittebestendige siliconenkit

Als u de juiste hittebestendige siliconenkit voor een hittebestendige afdichting wilt hebben, dan kunt u deze bij ons vinden. Wij werken alleen met gecertificeerde hittebestendige siliconenkit. Om een gebouw voldoende hittebestendig te maken, is het van belang dat de voegen voorzien worden van een hittebestendige afdichting. Bij veel bouwprojecten worden er brandeisen gewerkt, waarvan een eis is dat er met brandwarende en hittebestendige kit wordt gewerkt.

Hittebestendige afdichting

De verwerkingstemperatuur om met de hittebestendige kit de juiste hittebestendige afdichting te maken is tussen minimaal +5°C en maximaal +40°C. De hittebestendige siliconenkit dient op een draagkrachtige, verdraagzame, droge, zuivere, schone en vet- en stofvrije ondergrond aangebracht te worden. De hittebestendige siliconenkit hecht op de meeste ondergronden zonder primer, al adviseren wij wel om zeer poreuze, zuigende, open ondergronden voor te behandelen met Seal-it® 520 PRIMER. Ook raden wij aan om de hittebestendige kit van te voren te testen op hechting en materiaalverdraagzaamheid op de te kitten materialen. Voor een glad en strakke afwerking raden wij aan om de hittebestendige afdichting af te werken met Seal-it® 550 finish, voor huidvorming. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen