Douchedrain & doucheputje

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. 2 componenten kit Epoxylijm Seal-it® 530 POXYFIX 50 ML | Protil.nl

  Seal-it® 530 Poxifix Ral 7044 Grijs 50ml

  Epoxy Lijmkit 2-componenten. Speciaal geschikt voor het bijzonder duurzaam afdichten van aansluitingen rondom douche-afvoeren (drains en putjes) in sanitare-, vochtige- en natte ruimten.

  Excl. BTW: € 13,26 Incl. BTW: € 16,04 Staffelprijzen vanaf € 10,75 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 50ml
 2. Bostik Ardacolor | Epoxy | Protil.nl

  Bostik XTREM EASY 843 Epoxy 2-componenten 5kg

  Gekleurde epoxyhars voegmassa. Chemisch en mechanisch hoog belastbaar voor keramische wand- en vloertegels, glas- en porseleinmozaïek en tegels specifiek voor de chemische industrie. Voor binnen, buiten en onderwater.

  Excl. BTW: € 62,86 Incl. BTW: € 76,06 Staffelprijzen vanaf € 53,40 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 5kg
 3. Lijmkit Hybride Seal-it® 350 Super-All Connect products Montagekit Protil.nl

  Seal-it® 350 SUPER-ALL 600ml

  Professionele MSP/Hybride® kit.
  een all-round, hoogwaardige en professionele afdichtingskit,
  montage- en constructielijm,op praktisch alle ondergronden. 
  Gecertificeerd:  Emissie A+, EC1 PLUS Emissiearm, ISEGA FOOD Approval.

  Excl. BTW: € 7,26 Incl. BTW: € 8,78 Staffelprijzen vanaf € 6,35 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml

Lijst  Foto-tabel 


2 componenten kit drain voor het afdichten van aansluitvoegen rondom doucheputjes en goten. Als ijzersterke constructie- en montagelijm voor vele bouwmaterialen zoals: metalen, beton, (natuur)steen, hout, keramiek, glas, PVC, kunststof etc. op de meeste ondergronden supersnel te verlijmen en te monteren. Onze 2 componenten kit drain hebben uitstekende hechtingseigenschappen.

2 componenten kit drain

Gemiddeld stroomt er zo’n 150.000 liter water per jaar door de afvoerdrain of doucheputje. Het is dus erg belangrijk om de douchedrain goed te kitten, voordat dit water voor een lekkage zorgt. 2 componenten kit drain is uitermate geschikt om een aansluiting tussen de wand en vloer of een doucheputje en de douchebak waterdicht te kitten. Speciaal geschikt voor het duurzaam afdichten van aansluitingen rondom de douche-afvoer, zoals drains en putjes in vochtige ruimtes. De 2 componenten kit drain is waterdicht en schimmelwerend.

Douchedrain kitten

Het afkitten van een douchedrain is geen gemakkelijke klus en is een belangrijke klus. Om een douchedrain optimaal af te kitten is het van belang om goede kit te gebruiken. Zoals onze 2 componenten kit drain, deze elastische kitsoort is gemaakt voor vochtige ruimtes. Onze douchedrain kitten zijn snel chemisch uithardend, duurzaam flexibel en hebben een uitstekende hechtingseigenschap, dus hiermee kunt u gemakkelijk een doucheputje kitten. De douchedrain kitten zijn slag-, slijt- en stootvast. Ook zijn ze hoog mechanisch belastbaar en schuurbaar. Hierdoor zijn ze perfect voor een duurzame en solide afdichting rondom de douchedrains en doucheputjes.

Afkitten douchedrain

Om een doucheputje te kitten is het van belang om kit met tixotroop te gebruiken, dit heeft een goed standvermogen. Onze 2 componenten kitten drain zijn eenvoudig te verwerken met de handkitpistool Poxyfix, u kunt de 2 componenten kit drain niet in een gewone kitspuit gebruiken. De verwerkingstemperatuur van onze 2 componenten kit drain is van min. +10°C tot max. +40°C. U dient de mengnozzle op de koker aan te brengen. Door gebruik van het bijbehorende pistool, worden de A en B componenten van de 2 componenten kit drain in een juiste mengverhouding door de mengnozzle geperst en gemengd en zo kunt u het beste een doucheputje kitten. Wij adviseren u om de eerste 10 cm niet te gebruiken van onze douchedrain kitten, alleen dan kunnen we een juiste mengverhouding garanderen voor gebruik. Direct na applicatie van het doucheputje kitten glad en strak afwerken. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen