Dilatatiekit / Gevelkit

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. Dilatatiekit Seal-it® 315 FACADE-LM | Protil.nl

  Seal-it® 318 FACADE-PRO 600ml

  Professionele Hybride Afdichtingskit.
  Speciaal geschikt voor de afdichting van bewegings voegen. Duurzaam hoog elastisch blijvend maximale bewegingsopname 25%. Speciaal voor voegen die hoog worden belast.

  Excl. BTW: € 6,00 Incl. BTW: € 7,26 Staffelprijzen vanaf € 4,55 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml
 2. Dilatatiekit Seal-it® 315 FACADE-LM | Protil.nl

  Seal-it® 315 FACADE-LM 600ml

  Professionele Hybride Afdichtingskit.
  Speciaal geschikt voor de afdichting van bewegings voegen. Duurzaam hoog elastisch blijvend maximale bewegingsopname 25%. Speciaal voor voegen die hoog worden belast.

  Excl. BTW: € 6,00 Incl. BTW: € 7,26 Staffelprijzen vanaf € 4,55 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml
 3. Brandwerende kit Connect Products Seal-it® 220 SILICON-FR Protil.nl

  Seal-it® 220 SILICON-FR 600ml

  Professionele brandwerende afdichtingskit .
  Gecertificeert ,hoogwaardige en neutraal uithardende afdichtingskit, 

  Excl. BTW: € 9,35 Incl. BTW: € 11,31 Staffelprijzen vanaf € 8,25 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml
 4. Sikaflex Tank N mechanisch chemisch bestendige kit | Protil.nl

  SikaFlex Tank N 600ml

  De Sikaflex Tank N is een speciale 1-component vloerkit voor het afdichten van vloerdilataties in vloeistofdichte vloeren. De Sikaflex Tank N is door zijn hoge chemische bestendigheid uitermate geschikt voor het afdichten van aansluitingen en vloerdilataties bij benzinestations, wasplaatsen en andere vloeren.

  Excl. BTW: € 11,00 Incl. BTW: € 13,31 Staffelprijzen vanaf € 10,30 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 600ml

Lijst  Foto-tabel 


Dilatatiekit is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van elke dilatatievoeg. Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft om het uitzeten en krimpen van materialen op te vangen. Dit wordt ook wel werking genoemd, door de dilatatievoeg te dichten met dilatatiekit of gevelkit voorkom je dat de materialen gaan scheuren. Bij dilatiatievoegen kunt u denken aan voegafdichting in façades / gevels, muren, vloeren, zoals galerijen, balkons, traphuizen, magazijnruimten, parkeergarages, perrons en overige openbare ruimten.

 

Toepassingen dilatatiekit / gevelkit

Bij Protil B.V. verkopen wij dilatatiekit van hoge kwaliteit zodat u elke dilatatie goed kunt dichten. Met dilatatiekit voegt u dilatatievoegen en voorkomt u dat het materiaal gaat scheuren. Een andere benaming voor dilatatiekit is gevelkit, omdat de kit voornamelijk wordt gebruikt voor diverse voegen in gevels. Een dilatatievoeg is een constructievoeg in een ondergrond, façades, gevels, muren, vloeren etc. Door een dilatatievoeg te dichten met dilatatiekit wordt het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, opgevangen door de dilatatievoeg. Het materiaal kan gaan uitzetten of krimpen door de afwisseling van de dag –en nachttemperatuur of de afwisseling tussen zomer en winter.

Bij het dichten van een dilatatievoeg is het van belang dat u kiest voor een goede dilatatiekit. De kit moet namelijk trek –en drukkrachten kunnen opvangen. Daarnaast is het ook van belang dat de kit bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf. In ons assortiment vind je diverse gevelkitten van hoogwaardige merken als Connect Products en Saba.

Eigenschappen dilatatiekit

 • Duurzaam en blijft hoog elastisch met een maximale bewegingsopname van 25%
 • De kit heeft een uitstekende hechting op praktisch alle en zelfs vochtige ondergronden
 • Goed overschilderbaar met verf op waterbasis, oplosmiddelhoudende verf
 • Neutrale, reukloze geur
 • Optimale verwerkingseigenschappen, hoge viscositeit en trage huidvorming

Gebruik dilatatiekit

Bent u van plan om dilatatiekit te gebruiken voor uw afdichtingsprojecten? Wij hebben verschillende dilatatiekitten in ons assortiment met ieder iets andere toepassingen en eigenschappen. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn welke soort gevelkit geschikt is voor uw project? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u dan de juiste kit adviseren. Wanneer u uw gevelkit besteld bij Protil B.V. kunt u profiteren van een oplopend kortingspercentage. Door deze staffelkorting kunt u voordelig grote voorraden in slaan, zeker wanneer u als bedrijf of ZZP’er gevelkit nodig heeft. 

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 9, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen