2 Componenten kit / Epoxy

Connect Products

Lijst  Foto-tabel 

 1. 2 componenten kit Epoxylijm Seal-it® 530 POXYFIX 50 ML | Protil.nl

  Seal-it® 530 Poxifix Ral 7044 Grijs 50ml

  Epoxy Lijmkit 2-componenten. Speciaal geschikt voor het bijzonder duurzaam afdichten van aansluitingen rondom douche-afvoeren (drains en putjes) in sanitare-, vochtige- en natte ruimten.

  Excl. BTW: € 13,26 Incl. BTW: € 16,04 Staffelprijzen vanaf € 10,75 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 50ml
 2. Seal-it® 720 CHEM-FIX 290ml kr P/st | Protil.nl

  Seal-it® 720 CHEM-FIX 290ml kr P/st

  Duurzaam chemisch anker op basis van twee-componenten styreenvrije polyesterharsen

  Excl. BTW: € 8,31 Incl. BTW: € 10,06 Staffelprijzen vanaf € 6,80 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 290ml
 3. Bostik Ardacolor | Epoxy | Protil.nl

  Bostik XTREM EASY 843 Epoxy 2-componenten 5kg

  Gekleurde epoxyhars voegmassa. Chemisch en mechanisch hoog belastbaar voor keramische wand- en vloertegels, glas- en porseleinmozaïek en tegels specifiek voor de chemische industrie. Voor binnen, buiten en onderwater.

  Excl. BTW: € 62,86 Incl. BTW: € 76,06 Staffelprijzen vanaf € 53,40 (excl. btw)
  Inhoud/verpakking 5kg

Lijst  Foto-tabel 


Bij een 2 componenten kit, ook wel epoxy kit genoemd, wordt een voeg gevuld met 2 componenten kit op basis van epoxy-harsen. De epoxyvoeg heeft een hoge chemische resistentie, een hoge vloeistofdichtheid, onze epoxy kit is bestand tegen hogedrukreiniging en er kan geen vuil doordringen doordat de 2 componenten kit een gesloten structuur heeft. Dit maakt de epoxy kit goed toepasbaar voor lijmconstructies in gebieden waar weinig of geen luchtvochtigheid heerst, zoals sanitaire ruimtes.

2 componenten kit

Een 2 componenten kit, of epoxy kit, bestaat uit twee componenten, een lijmbasis en een verharder, op basis van epoxy. In de verpakking zijn deze 2 componenten in aparte tubes verpakt. Via een automatisch systeem worden de componenten met elkaar vermengd, waardoor de lijm opgebracht kan worden en snel uithardt. De epoxy kit is sterk en kan een breed scala aan materialen bewerken. Zoals het lijmen, bevestigen en monteren van vele materialen op diverse ondergronden, zoals beton, RVS, lood, (natuur)steen, glas, PVC en meer.

Epoxy kit

De twee componenten komen pas onderin samen, zodat de reactie van het uitharden van de kit pas plaatsvindt als deze worden vermengd. De eerste 10 cm kunt u beter niet gebruiken, omdat hierna pas de juiste mengverhouding te garanderen is voor gebruik. De 2 componenten kit is speciaal bijzonder duurzaam afdichten van aansluitingen rondom douche-afvoeren (drains en putjes) in zwembaden, keukens, natte ruimtes, toiletruimtes en dergelijke. Ook te gebruiken bij uw douche, putjes en drains. De verwerkingstemperatuur is vanaf minimaal +10°C tot maximaal +40°C. En is makkelijk verspuitbaar in combinatie met het Poxyfix doseerpistool. Het poxyfix pistool helpt ook bij aan de juiste mengverhouding van de A en B componenten.

Epoxyhars

Naast de epoxy kit hebben we ook gekleurde epoxyhars voegmassa in het assortiment. De gekleurde epoxyhars is een chemisch en mechanisch hoog belastbaar epoxyhars die geschikt is voor keramische vloer- en wandtegels, mozaïek en tegels die speciaal voor de chemische industrie geschikt zijn. De gekleurde epoxyhars voegmassa is geschikt voor zowel binnen, buiten als onderwater, zoals (zwem-)baden, brouwerijen, batterijopslagruimten en meer. Ook geschikt voor glas-, porselein- en kleinmozaïek. Hij kan aangebracht worden als coatinglaag, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met glasvezels.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen