Afdichten

Connect Products

Welke toepassing wilt u afdichten?

Beglazing   

Sanitair

Dilataties

Brandwerend

Vloeistofdicht ( Chemisch bestendig )

Overschilderbaar   

Interieurbouw

Hygiën & Food (Antibacteriële voegafdichting in hygiënische ruimten)

Esthetisch (Mooie voegen)    

Zwembaden

Natuursteen 

 Carrosserie-, container-, Scheepsbouw-, luchtkanalenbouw

Bij Protil.nl vindt u verschillende professionele kitten voor het afdichten van elke toepassing. Onze kitten zijn van het merk Connect Products, wat een betrouwbaar merk is voor een duurzame, goede en jarenlange afdichting. Klik op de toepassing die u wilt afdichten en vind gemakkelijk de juiste kit.

Afdichten van de juiste toepassing

Bij het afdichten van naden en kieren is het belangrijk om de juiste kit of lijm te gebruiken. Zo hebben wij producten die specifiek geschikt zijn voor waterdicht afdichten voor bijvoorbeeld de bad of douche, waarbij het ook van belang is dat de kit schimmelbestendig is, maar ook het aquarium. Maar zo hebben we ook overschilderbare kit voor bijvoorbeeld de trap of plinten in huis. Soms is het nodig om een afdichting te maken die hittebestendig is zoals in de keuken of bij de kachel. Om het overzichtelijk te houden hebben wij de verschillende toepassing gecategoriseerd en opgesomd. Onze kitten zijn over het algemeen waterbestendig, schimmelwerend en blijven elastisch.

Professionele kit voor afdichten

Wij begrijpen als geen ander dat het van belang is om de juiste kit te hebben voor het afdichten van naden en kieren of andere nauwe tussenruimtes. Zo ook het afwerken van een wastafel, of het zetten van ramen of zwembaden of luchtkanalen. Het afdichten gaat gemakkelijker met de juiste professionele kit. Wij streven ernaar om een betrouwbare projectpartner te zijn en uw tevredenheid staat bij ons centraal. Om het afdichten nog gemakkelijker te maken bieden wij ook verschillende accessoires voor kitten aan zoals professionele kitspuiten. Deze zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van grote hoeveelheden kit.

Vind de juiste kit

Onze Kit & Lijmwijzer helpt u de juiste kit of lijm te vinden voor uw toepassing. Als u bijvoorbeeld een zwembad wil afdichten dan klikt u op zwembaden en krijgt u verschillende kitten en lijmen te zien die u kunnen helpen bij het afdichten van een zwembad met handige accessoires. Wilt u bijvoorbeeld sanitair afdichten? Dan kunt u daarna kiezen uit verschillende types sanitair waar het omgaat zoals douche drains & putjes en krijgt u daarna de keuze of u 1 of 2 componenten kit zoekt. Zo komt u eenvoudig en snel bij het juiste product uit voor het afdichten van de juiste toepassing. Heeft u nu toch nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel adviseren.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen