Kit- & Lijmwijzer

Connect Products

Met onze kit & lijmwijzer vindt u eenvoudig en snel het juiste product. Wilt u een project afdichten, lijmen of heeft u PU-Schuimen voor uw werkzaamheden nodig? Vanuit deze hoofdcategorieën helpen wij  u graag verder om het juiste product te vinden. Navigeer door op de categorieën te klikken die bij uw toepassingen horen.

Welke toepasing zoekt u ? 

 ☞ Afdichten

 ☞ Lijmen

 ☞ PU - Schuimen


Soms is het lastig op het juiste product te kiezen, daarom bieden wij een handige kit- & lijmwijzer aan waarbij u eenvoudig het juiste professionele product kunt vinden. Bijvoorbeeld als u douche drains en putjes wilt afdichten met een 2 componenten kit. Welke is hier dan het beste voor? Als u klikt op afdichten krijgt u de keuze uit verschillende categorieën zoals sanitair, hieronder stat douche drains & putjes en dan krijgt u de keuze uit 1 of 2 componenten kit epoxy. Zo komt u eenvoudig en snel bij het juiste product uit voor uw toepassing.

Welke kit gebruiken?

Voor iedere toepassing hebben wij wel een geschikte kit, maar welke kit moet u nu gebruiken voor uw specifieke klus? Om u hierbij te helpen hebben wij onze kit- & lijmwijzer ontwikkeld. Al onze kitten zijn professionele kwaliteit en zijn waterbestendig, schimmelwerend en blijven elastisch. Om u zo snel als mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij de kitwijzer ontwikkeld, door door te klikken op wat u nodig heeft en wat u moet gaan toepassen kunnen wij het juiste product eruit filteren die bij uw behoeften aansluiten. Daarbij tonen wij nog andere accessoires die uw werkzaamheden nog gemakkelijker kunnen maken.

Connect Products

Wij verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit die aan belangrijk normen en eisen voldoen. Wij zijn officieel dealer van Connect Products, omdat de producten van dit merk aansluiten bij onze eisen en Connect Products staat voor een duurzaam en goed merk die producten leveren die jarenlang meegaan. In feiten kunt u het juiste product vinden met onze kitwijzer, maar mocht u er niet uitkomen mag u uiteraard contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen