Kit advies

Protil B.V. | Kitten, lijmen en pu-schuimen, is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen en ondersteunt professional op het gebied van advies, levering, uitvoering en onderhoud van kitwerken en afdichten. Met al ruim 10 jaar ervaring is Protil B.V. dé specialist en kennispartner op het gebied van afdichtingstechnieken in uiteenlopende projecten op kleine en grote schaal.

Projectondersteuning nodig in de woningbouw, de utiliteitsbouw en de particulieren sector?

Welke eisen u als opdrachtgever ook stelt, wij kunnen er aan voldoen. Door onze ervaring, onze vakbewaamheid en ons sterke netwerk van adviseurs zijn wij een betrouwbare partner voor al uw afdichtingsprojecten. Hierdoor werken wij voor een groot aantal uiteenlopende opdrachtgevers zoals grote en kleine bouwbedrijven, hoofdaannemers, onderaannemers, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, overheidsinstellingen, voedingsmiddelen industrie enz.

Voor het gemakkelijk online kit bestellen van siliconenkit en sanitairkit bent u bij Protil B.V. aan het juiste adres. Bij Protil B.V. leveren wij alleen gerenommeerde en professionele kit-merken en zijn wij tevens officieel dealer van Connect Products.

Klanten beoordelen Protil B.V. met een 8.8, gebaseerd op 181 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen